Ghidul Deltei Dunarii

POSTURI RECENTE

• Tura in Delta Dunarii 2018.04.06 – Colonia Trofilca
  • Tura in Delta Dunarii 2017.12.03 – Z4 – De la Sulina la Tulcea
  • Tura cu masina in Delta Dunarii 2017.12.02 – Z3 – Digul Cordon Litoral
  • Tura in Delta 2017.12.02 – Z3 – Rasaritul Noros pe Plaja din Sulina 1 si Digul Cordon Litoral
  • Tura in Delta Dunarii 2017.11.30 – Z1 – De la Tulcea la Sulina

Recent Comments

• Pupezica on Delta de Vest – Intrarea 1 – Canalul Mila 36 (S)
  • Vio on Delta de Vest – Intrarea 1 – Canalul Mila 36 (S)
  • Pupezica on Iesiri din Delta Dunarii pe Marea Neagra – Iesirea 8 – Ciotica
  • Seasick and Grumpy on Iesiri din Delta Dunarii pe Marea Neagra – Iesirea 8 – Ciotica
  • Pupezica on Tutorial Forum GDD

Archives

• April 2018
  • December 2017
  • November 2017
  • August 2017
  • July 2017
  • June 2017
  • May 2017
  • April 2017
  • March 2017
  • February 2017
  • January 2017
  • December 2016
  • November 2016
  • October 2016
  • August 2016
  • July 2016
  • June 2016
  • May 2016
  • April 2016
  • March 2016
  • February 2016
  • January 2016
  • December 2015
  • November 2015
  • October 2015
  • September 2015
  • August 2015
  • June 2015
  • May 2015
  • April 2015
  • March 2015
  • February 2015
  • January 2015
  • December 2014
  • November 2014
  • October 2014
  • August 2014
  • June 2014
  • May 2014
  • April 2014
  • March 2014
  • February 2014
  • January 2014
  • December 2013
  • November 2013
  • October 2013
  • September 2013
  • August 2013
  • July 2013
  • June 2013
  • May 2013
  • April 2013
  • March 2013
  • December 2012
  • November 2012
  • October 2012
  • September 2012
  • August 2012
  • July 2012
  • June 2012
  • May 2012
  • April 2012
  • March 2012
  • November 2011
  • September 2011
  • August 2011
  • July 2011
  • June 2011
  • May 2011
  • April 2011

Categories

• Articole
  • Avertizari Hidrologice
  • Inedit
  • Legende
  • Proiectare Ture
  • Ture

Meta

• Register
  • Log in
  • Entries feed
  • Comments feed
  • WordPress.org
Ghidul Deltei Dunarii
Navigation
  • Cuvant inainte
  • Utilizarea Ghidului
    • Precizari generale
    • Precizari despre Ture
    • Precizari despre Fotografii
    • Tutorial Forum GDD
    • Glosar de termeni
    • Mic Dictionar
  • Harta Deltei Dunarii
    • Harta detaliata a Deltei Dunarii
    • Harta Deltei Dunarii – OSM
  • Intrari in Delta
    • Bratul Sfantu Gheorghe
      • Intr. 1 – Canalul Mila 36 (S)
      • Intr. 2 – Canal Mila 35 (S)
      • Intr. 3 – Litcov “0” (V)
      • Intr. 4 – Canalul Filat (S)
      • Intr. 5 – Canalul Uzlina (S)
      • Intr. 6 – Canalul Dunavat (N)
      • Intr. 7 – Garla Perivolovca (S)
      • Intr. 8 – Canalul Dranov (N)
      • Intr. 9 – Canalul Erenciuc (S)
      • Intr. 10 – Canalul Palade (NE)
      • Intr. 11 – C-nl. Cordon Litoral (S)
      • Intr. 12 – Garla Turceasca (NE)
    • Bratul Sulina
      • Intr. 13 – Canalul Tataru (S)
      • Intr. 14 – Canalul Arhipenco (S)
      • Intr. 15 – C-nl. Papadia Veche (S)
      • Intr. 16 – Canalul Cranjala (S)
      • Intr. 17 – Spartura in Dig (S)
      • Intr. 18 – Canalul Crisan (NV)
      • Intr. 19 – Dunare Veche (Mila 23)
      • Intr. 20 – Canalul Cazanele (SV)
      • Intr. 21 – Canalul Eracle (SV)
      • Intr. 22 – Canalul Visina (S)
      • Intr. 23 – Canalul Catavaia (S)
      • Intr. 24 – Canalul Sontea (E)
      • Intr. 25 – Canalul Bogdaproste (S)
      • Intr. 26 – Canalul Dovnica (S)
      • Intr. 27 – Canalul Raducului (S)
      • Intr. 28 – Canalul Magearu (SV)
      • Intr. 29 – Dunare Veche (av. Crisan)
      • Intr. 30 – Garla Vatafu (N)
      • Intr. 31 – Cent. Sulinei (N)
      • Intr. 32 – Garla Bursuca (N)
      • Intr. 33 – Canalul Cardon (S)
      • Intr. 34 – Podul de Metal (Sulina)
      • Intr. 35 – Farul Vechi (Sulina)
    • Bratul Chilia
      • Intr. 1′ – Canalul Mila 36 (N)
      • Intr. 39 – Canalul Stipoc (V)
      • Intr. 40 – Bratul Tataru (SE)
      • Intr. 41 – Bratul Tataru (NV)
      • Intr. 42 – Bratul Cernovca (NE)
      • Intr. 43 – Cent. Estica a Chiliei (N)
      • Intr. 44 – Bratul Babina (E)
      • Intr. 45 – Br. Cernovca (Periprava)
      • Intr. 46 – Bratul Musura (N)
    • Golful Musura
      • Intr. 36 – “T. lunga 1” G. Musura
      • Intr. 37 -“T. lunga 2” G. Musura
      • Intr. 38 – “T. scurta” in G. Musura
    • Intrari in Delta de Nord
    • Intrari in Delta de Sud
    • Intrari in Delta Centrala
    • Intrari in Delta de Vest
  • Iesiri din Delta
    • Iesiri pe Razelm
    • Iesiri pe Marea Neagra
  • Canale si Lacuri
    • Canale si Lacuri – Delta de Nord
    • Canale si Lacuri – Delta de Sud
    • Canale si Lacuri – Delta Centrala
    • Canale si Lacuri – Delta de Vest
  • Cotele apelor Dunarii
  • News
  • Acces auto in Delta Dunarii
  • Localitati in Delta Dunarii
  • Cazare in Delta Dunarii
  • Pasarile din Delta Dunarii
  • Poze din Delta Dunarii
  • Hidrologie “populara”
You are here: Home › › Vacanta de 3 zile cu barca proprie la Mila 23 › Page 2

Vacanta de 3 zile cu barca proprie la Mila 23

Sunteti bineveniti pe Ghidul Deltei Dunarii ! › Forums › Intrebari ale utilizatorilor Ghidului Deltei Dunarii › Vacanta de 3 zile cu barca proprie la Mila 23

• This topic has 10 replies, 2 voices, and was last updated 9 years, 11 months ago by GeorgeGeorge.
Log In Register Lost Password
Viewing 10 reply threads
  • Author
      GeorgeGeorge
      Participant
      Registered On: 28.09.2015
      Topics: 5
      Replies: 30

Salutari Pupezica,
      A venit timpul sa pot sa evadez in delta pentru 3 zile in perioada 12-15 August.
      Mi-am propus sa merg prin Delta de Vest pe care nu am fost niciodata si prin Delta de Nord pe care am fost o data. Voi fi cazat la pensiune in Mila 23 pentru 3 nopti deci voi avea timp 2 zile pline sa fac ture din Mila 23 plus ziua de venire pana la Mila.
      Ideea ar fi urmatoarea: Sa las masina + peridoc la Tulcea si sa intru pe Canal 36 – Sontea Veche – Lacul Baclanesti – Lacul Vacaru – Lacul Ligheanca – Mila 23
      Acum trebuie sa vad ce ture pot sa fac in urmatoarele doua zile cu plecare si intoarcere in Mila 23. As vrea sa vad lacurile din nord, Babina, Merhei, Matita Trei iezere, Lungu, Miazazi…eventual crosetat printer lacuri si canale inceasta zona.
      Daca poti sa imi dai o sugestie de trasee, eventual gpx-uri deja parcurse de tine in aceste zone, pentru aceste doua zile ar fi super. Bineinteles ca toate depind de cota dunarii la acea data asa ca este bine sa stiu pe unde sa nu ma bag daca nu este suficienta apa.
      Multumesc in avans pentru ajutor.

• 06.08.2016 at 9:16 AM #6847
      PupezicaPupezica
      Keymaster
      Registered On: 29.04.2013
      Topics: 74
      Replies: 381

Buna George

Mai intai cer scuze pentru delay-ul raspunsului meu, am dar explicatii pe mail. Pana cand inchid Forum GDD VECHI, adica acesta, postarile se vor face tot aici intru-cat Forumul GDD NOU l-am ascuns. Acum sa purcedem la treaba …

A venit timpul sa pot sa evadez in delta pentru 3 zile in perioada 12-15 August. Mi-ar fi placut sa va pot insoti si eu in iesirea din luna Mai dar nu am putut, poate reusesc la cea de la anul.

Si noua ne-ar fi placut sa te avem drept partener la Intrunire. Cu ajutorul lui Dumnezeu mai facem o Intrunire de Toamna anul acesta. Daca ne iese planul, vom publica pe Forum GDD, asa ca vei sti.

Mi-am propus sa merg prin delta de vest pe care nu am fost niciodata si prin delta de nord pe care am fost o data. Voi fi cazat la pensiune in Mila 23 pentru 3 nopti deci voi avea timp 2 zile pline sa fac ture din Mila 23 plus ziua de venire pana la Mila.

Asa cum am spus de nenumarate ori, totul tine de nivelul apei. Dunarea este in scadere “dramatica”, ieri cota apelor Dunarii masurata in Portul Tulcea fiind de + 162 cm. Asadar ne apropiem de perioada apelor mici, atunci cand japsele si cele mai frumoase sectoare de Delta se inchid.

Punctez faptul ca Delta de Vest este cea mai complicata zona a Deltei pe cand Delta de Nord este cea mai spectaculoasa in opinia mea.

Ideea ar fi urmatoarea: Sa las masina + peridoc la Tulcea la rampa aceea unde am vazut ca ai tras si tu (nu am mai fost dar o gasesc eu)

Rampa din Tulcea pe care am utilizat-o eu este cunoscuta drept “Port Aval”. Drumul catre rampa, in varianta mea, este destul de simplu :

(1) Intrand in Tulcea dinspre Bucuresti avem doua benzinarii : un Petrom pe stanga si un Lukoil pe dreapta. Ne orientam spre dreapta, imediat dupa Lukoil, catre Mahmudia.

(2) Tinem drumul pe drept – inainte pe langa cimitir. La prima intersectie in “T” (dupa cimitir) facem stanga si ajungem intr-un giratoriu cunoscut drept “Bariera Mahmudiei”. In giratoriu este un monument.

(3) In giratoriu prindem prima iesire la dreapta, catre Mahmudia / Murighiol. Trecem de celebra benzinarie Bussache aflata pe stanga noastra. Urmeaza sa trecem peste o grila de metal, pesemne un sistem de colectare a apelor pluviale, care brazdeaza transversal tot drumul.

(4) Imediat dupa trecerea peste aceasta grila ne orientam stanga si tinem drumul care incet-incet se apropie de Dunare si de Monument. Mergem destul de mult pe acest drum fara a face nici stanga nici dreapta pana ajungem intr-un giratoriu.

(5) Intrand in giratoriu vom prinde a treia iesire (oarecum jumatate stanga, catre Monument). Mergand pret de cca 3-500 m facem prima la dreapta (spre Dunare) si ajungem in Marina Port Aval din Tulcea.

(6) Port Aval dispune de o parcare pazita. Pretul pentru un autoturism este de 10 Lei / ziua de parcare, fara “fractii”.

(7) Rampa este OK dpdv al constructiei insa curentii sunt foarte puternici. In plus este ancorat, chiar la baza rampei un catamaran enorm care reduce mult spatiul de manevra

… sa o iau pe Canal 36 – Sontea Veche – Lacul Baclanesti – Lacul Vacaru – Lacul Ligheanca – Mila 23

Canalul Mila 36 – OK. Garla Sontea Veche – OK. Numai ca o variatie a traseului, iti recomand sa intri pe Canalul Periteasca din Canalul Mila 36. Este un canal “linistit”, mai putin frecventat. Digul estic al Canalului Mila 36 a fost spart, intrarea pe Canalul Periteasca este larga si clar conturata, Canalul Periteasca a fost decolmatat (in fapt defrisat !).

Canalul Periteasca iese pe Garla Sontea Veche.

Ajungand la intersectia dintre Garla Sontea Veche si Canalul Sontea Noua care vine dinspre nord, avem intr-adevar optiunea de a mentine directia drept-inainte (est) lasand Garla Sontea Veche sa se duca in dreapta noastra (sud) si vom intra pe un canal bine conturat care ne va conduce pe japsele vestice premergatoare Lacului Baclanestii Mari. Canalul are apa insa japsele premergatoare lacului au adancime mica.

Parcurgand japsele spre est ajungem pe Lacul Baclanestii Mari. Aici avem doua variante :

(1) fie strabatem lacul catre sud-est si iesim pe larga Iesire Sudica pe Garla Sontea Veche care “dubleaza lacul pe la sud

(2) fie ne orientam catre est – nord-est catre Iesirea Estica de pe Lacul Baclanestii Mari pe Canalul de Argint. Intrarea pe Canalul de Argint are un obstacol submersat (o buturuga enorma), insa acesta poate fi depasit fara mari dificultati. Canalul de Argint se remarca printr-o apa deosebit de limpede. Mentinand cursul spre sud-est pe Canalul de Argint vom iesi pe Canalul Razboinita.

Pe Canalul Razboinita ne orientam catre sud. Chiar la iesirea Canalului Razboinita pe Garla Sontea Veche care vine dinspre vest, se deschide spre nord-est Canalul Vacaru care, urmat, ne va conduce pe Lacul Vacaru. Canalul Vacaru prezinta 3 obstacole formate din aglomerari de trunchiuri plutitoare si dintr-o salcie cazuta transversal peste canal. Obstacolele pot di depasite cu ceva indemanare.

Lacul Vacaru are apa (cca 1 m) chiar si pe ape mici insa este destul de colmatat cu vegetatie acvatica.

In cazul in care am optat sa iesim pe Iesirea Sudica de pe Lacul Baclanestii Mari pe Garla Sontea Veche urmam garla spre sud-est, ajungem la intersectia cu Canalul Razboinita care vine dinspre nord (stanga noastra) si prindem Canalul Vacaru.

Lacul Vacaru este un lac de dimensiuni mici si are numai doua intrari : Intrarea Vestica pe care intram noi si Iesirea Vestica prin care vom iesi catre Lacul Lideanca. Pe lacul Vacaru ne orientam catre est si traversam lacul pentru a prinde un scurt Canal de Legatura cu Lacul Lideanca.

Pe Lacul Lideanca vom intra pe Intrarea Nord-Estica a Lacului. Lacul Lideanca este un lac de dimensiuni medii. Are multa vegetatie acvatica pe timpul verii insa este plin de “viata pasareasca”. Lacul Lideanca il vom traversa catre est pentru a iesi pe Iesirea Vestica pe un Canal de Legatura care ne va conduce pe Canalul Catavaia.

Canalul Catavaia urmat spre sud ne va scoate in siguranta la Mila 23.

Attachments:
      1. V1-Tr.-Tulcea-Mila-23-pt.-George.rar
      2. V2-Tr.-Tulcea-Mila-23-pt.-George-06.08.2016.rar
    • 06.08.2016 at 9:53 AM #6855
      PupezicaPupezica
      Keymaster

Pentru a vizualiza “decent” traseele propuse de la Tulcea la Mila 23 am deschis un post nou pe GDD intitulat “Proiect de tura – V1 si V2 – Traseu interesant Tulcea – Mila 23 pentru George“

• 06.08.2016 at 2:24 PM #6858
      PupezicaPupezica
      Keymaster

Legat de cele doua zile pe care urmeaza sa le petreci la Mila 23, propun un prim traseu extrem de interesant si de motivant, traseu in genere ocolit de ghizii locali : Lacul Rotund.

Din Mila 23 ne orientam amonte catre Intrarea Estica pe Garla Sontea Veche. Pranzand intrarea, ne orientam spre vest pana la intersectia cu Canalul Olguta, un fel de “scurtatura” est-vest intre meandrele Garlei Sontea Veche.

Prinzand Canalul Olguta, il parcurgem integral pana la iesirea acestuia pe Garla Sontea Lata (sector al Garlei Sontea Veche).

La intrarea pe Garla Sontea Lata ne orientam spre sud, urmand a prinde primul Drenor Lateral care ne va scoate pe Centura Garlei Sontea.

De la intrarea pe Centura Garlei Sontea ne orientam spre vest urmand a prinde primul drenor spre sud care ne va conduce pe Lacul Rotund.

Atentie : Acest drenor spre sud se desparte undeva la jumatatea lui in doua fire. Trebuie tinut firul dinspre vest. Acest lucru este simplu daca urmam “apa buna”.

Lacul Rotund este un lac de dimensiuni mici, avand o adancime mica ( cca 0.4 – 0.6 m). Vara este complet colmatat de vegetatie acvatica (ciulini de Delta). Lacul tine o “viata pasareasca” impresionanta. Merita vizitat si mai ales merita facut popas pe el pentru a observa detaliile.

Lacul Rotund prezinta mai multe intrari insa recomandam Intrarea / Iesirea Nordica pentru acces. Dupa vizitarea Lacului Rotund se poate vizita Lacul Fortuna, cu amendamentul reintoarcerii pe Garla Sontea Veche, intru-cat iesirea pe Canalul Cranjala pe la Maliuc are apa fff mica.

Am parcurs sectoare ale turei propuse in turele :

1. Tura in Delta 2016.07.02 – Odiseea Lacului Rotund : Lacurile Rotund, Fortuna si ansamblul Centurilor de pe Sontea Lata

2. Tura in Delta 2016.06.26 – Japsele neumblate ale Lacului Serbata : Complexul de Lacuri Bogdaproste, Serbata, La Amiaza si Trei Iezere

Inca o data, atentie la apa : verifica Cotele apelor Dunarii la Tulcea !!!

Attachments:
      1. V1-Tr.-de-vizitare-Mila-23-L.-Rotund-pt.-George.rar
    • 08.08.2016 at 3:19 PM #6860
      GeorgeGeorge
      Participant

Salut Pupezica,
      Multumesc pentru propunei. as avea cateva puncte de clarificat si anume: La cota de sa zicem 100 (Tulcea) pe unde nici nu ar trebui sa incerc sa intru sa nu se transforme tura din plimbare de placere in chin ? 🙂 Motorul barcii are 30 CP si din experienta nu prea poate sa toace vegetatie… si daca nu are nici apa este mai rau…
      Vad ca nu ai mentionat Trofilca, presupun ca din pricina apelor. Lacurile Radacino, Trei Iezere, Bogdaproste, si trecerile dintre ele sunt practicabile in condiitiile unei apa asa mici ? Deasemenea, Miazazi, Lungu, Sfistovca, cu canalul aferent sunt practicabile la cota 100 ?
      Pentru a doua zi iau in considerare lacurile Merhei, Matita si Babina.
      Multumesc inca odata pentru timpul acordat.

• 09.08.2016 at 6:59 AM #6861
      PupezicaPupezica
      Keymaster

Salut George,

Multumesc pentru propuneri. As avea cateva puncte de clarificat si anume: la cota de sa zicem + 100 cm (Tulcea) pe unde nici nu ar trebui sa incerc sa intru sa nu se transforme tura din plimbare de placere in chin ? Motorul barcii are 30 CP si din experienta nu prea poate sa toace vegetatie si daca nu are nici apa este mai rau.

Ref. tura propusa de mine pe Lacul Rotund :

1. Lacul Rotund este complet colmatat cu vegetatie acvatica (Ciulini de Delta, nuferi, Bradis).

2. Cu putin noroc dai de senal (culoar facut de alte barci prin vegetatie) si poti vizita lacul in conditii decente.

3. Lacul Rorund are apa mica. La cota de + 100 cm la Tulcea trebuie sa te astepti la adancimi de 0.50 – 0.60 m pe lac.

4. Asa cum este conceputa tura, ai oricand posibilitatea sa te intorci daca conditiile intalnite nu-ti mai convin. Pe canalul de acces pe Lacul Rotund ai apa insa tb. sa te deplasezi in regim de deplasament.

5. Lacul Rotund este un lac izolat si frumos, plin de viata pasareasca si cel mai important, fff rar vizitat.

Ref. la zone care ar trebui evitate pe ape mici :

Cea mai buna sinteza (dintre cele publicate de mine) referitoare la traseele din Delta care pot fi parcurse pe ape mici este Harta Detaliata a Deltei Dunarii – Harta Magistralelor Albastre – (ver. 1.9.2 din 03.08.2016)

• 09.08.2016 at 7:24 AM #6862
      PupezicaPupezica
      Keymaster

Vad ca nu ai mentionat Trofilca, presupun ca din pricina apelor.

Ref. Trofilca :

1. Canalul Trofilca a fost decolmatat recent. Sunt cam 1.0 – 1.5 m de apa in conditii de ape mici.

2. Accesul prin lacuri de pe Canalul Trofilca catre Colonia Trofilca (de la sud la nord) este daca nu exclus, cel putin foarte chinuitor pe ape mici. In plus Lacurile Potcoava, Carasim, Babintii si Lacul cu Cotete sunt COMPLET COLMATATE cu vegetatie acvatica.

Lacurile Radacinos, Trei Iezere, Bogdaproste, si trecerile dintre ele sunt practicabile in condiitiile unei apa asa mici ?

Ref. ansamblul de Lacuri Trei Iezere – La Amiaza – Bogdaproste :

1. Accesul pe Lacul Trei Iezere este posibil pe ape mici de pe Garla Lopatna. Lacul Trei Iezere are apa (cca 1.0 m) chiar si pe ape mici.

2. Accesul pe Lacul Trei Iezere prin Lacul Radacinos este riscant in conditii de ape mici.

3. Accesul pe Lacul Trei Iezere dinspre sud, prin Lacul Cazanele, este exclus in conditii de ape mici.

4. Trecerea catre est, de pe Lacul Trei Iezere pe Lacul La Amiaza este posibila insa continuarea lui catre Lacul Bogdaproste este riscanta. La intrarea pe Lacul Bogdaproste dinspre vest, de pe Lacul La Amiaza, este o zona consistenta cu apa mica (0.50 m).

5. Canalul Bogdaproste are apa (cca 1.0 – 1.50 m) insa accesul pana la intrarea sudica pe canal este riscant si dificil. La trecerea de pe un fir pe altul pe Dunarea Veche – Bucla Marelui “M” aval Crisan este o zona cu apa foarte mica, uneori complet inaccesibila.

• 10.08.2016 at 5:07 PM #6865
      GeorgeGeorge
      Participant

Salut Pupezica,
      Multumesc pentru raspunsurile detaliate.
      O sa am grija la cele spuse.

Numai de bine
      George

• 16.08.2016 at 4:44 PM #6866
      GeorgeGeorge
      Participant

Salutari,
      Am fost si m-am mai si intors 🙂
      Ce za zic… super ! am umblat ca niciodata si am vazut multe locuri frumoase.
      Informatiile au fost de mare folos.
      Nu am putut sa intru in rezervatia trofilca din cauza de apa mica in partea din sud. In partea de nord am intrat un pic dar era foarta multa iarba. totusi era un fir de apa curat pebntru a putea vedea de departe pasarile.
      Am fost foarte incantat sa descopar o scurtatura intre lacul vacaru si canalul Razboinita. Am vazut un fir spre dreapta si am zis hai sa vad … Si am urmat firul care m-a scos in Rasboinita. Bineinteles ca a trebuit sa si muncim un pic pe o portiune cu un covor de iarba gros tip”Persan” :-). Cred ca este folosit de pescari pentru ca este lat de 1 m si avea o adancime de 40 cm in conditiile in care cota la Tulcea era 140. Pe o parte era stuf pe cealalta nuferi ! foarte frumos.
      Inca ceva, canalul care face legatura intre lacul Merhei si M-ul Sulinei era complet blocat de plaur chiar la iesirea din lacul Lung venind dinspre lacul Merhei.
      La fel, am vrut sa trecem dinspre lacul Miazazi inspre lacul Trei Iezere dar ne-am blocat in covor gros de iarba undeva pe o japsa intre lacuri.
      La intoarcere am vent pe Sontea Veche si canal Periteasca. Mult mai frumos pe Sontea Veche decat pe Sontea Noua dupa parerea mea.
      Nu reusesc sa atasez gpx-urile care vor vorbi de la sine.
      In concluzie a fost o iesire cu multi km 🙂 obositor din cauza vantului dar foarte frumos.
      Deabia astept sa mai ajung.
      Numai bine

• 16.08.2016 at 6:18 PM #6867
      PupezicaPupezica
      Keymaster

Salut George,

Multumesc si multumim pt. “stiri” din Delta.

Pt. a atasa fisierele “.gpx” trebuie sa le arhivezi mai intai, individual sau la gramada. Forum GDD are un filtru care nu permite decat atasarea unor anumite tipuri de fisiere.

• 19.08.2016 at 9:43 AM #6895
      GeorgeGeorge
      Participant

Salutari
      Am atasat gpx-urile

Attachments:
      1. 20160815.zip
      2. 20160815-3.zip
      3. 20160815-1.zip
  • Author
Viewing 10 reply threads
  • You must be logged in to reply to this topic.
Log In

+ twelve = 16

Pupezica Vesela

Pupezica Vesela

Despre… Pupezica

Pupezica a luat nastere, ca si proiect, in anul 2011. A inceput ca o distractie, distractie care, pana la urma a devenit pasiune... Pasiunea de a strabate Delta Dunarii, apa cu apa, canal cu canal si lac dupa lac... traind, vazand si intelegand toate frumusetile acestui taram de vis. Acum, din experienta acumulata, Pupezica le impartaseste si altora...

CATEGORII

POSTURI RECENTE

• Tura in Delta Dunarii 2018.04.06 – Colonia Trofilca 06.04.2018
  • Tura in Delta Dunarii 2017.12.03 – Z4 – De la Sulina la Tulcea 03.12.2017
  • Tura cu masina in Delta Dunarii 2017.12.02 – Z3 – Digul Cordon Litoral 02.12.2017
  • Tura in Delta 2017.12.02 – Z3 – Rasaritul Noros pe Plaja din Sulina 1 si Digul Cordon Litoral 02.12.2017
  • Tura in Delta Dunarii 2017.11.30 – Z1 – De la Tulcea la Sulina 30.11.2017

TURE IN DELTA

• Tura in Delta Dunarii 2018.04.06 – Colonia Trofilca (06.04.2018)
  • Tura in Delta Dunarii 2017.12.03 – Z4 – De la Sulina la Tulcea (03.12.2017)
  • Tura cu masina in Delta Dunarii 2017.12.02 – Z3 – Digul Cordon Litoral (02.12.2017)
  • Tura in Delta 2017.12.02 – Z3 – Rasaritul Noros pe Plaja din Sulina 1 si Digul Cordon Litoral (02.12.2017)
  • Tura in Delta Dunarii 2017.11.30 – Z1 – De la Tulcea la Sulina (30.11.2017)

Arhiva Ture in Delta

Calendarul Turelor in Delta

July 2026
M T W T F S S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
« Apr    

Posturi si Pagini updatate din Ghidul Deltei Dunarii

• Cotele apelor Dunarii la Tulcea on 7th January'20
  • Sunteti bineveniti pe Ghidul Deltei Dunarii ! on 7th January'20
  • Tura in Delta Dunarii 2018.04.06 - Colonia Trofilca on 6th January'19
  • Tura in Delta Dunarii 2017.12.03 - Z4 - De la Sulina la Tulcea on 7th January'18
  • Tura in Delta Dunarii 2017.11.30 - Z1 - De la Tulcea la Sulina on 7th January'18

Ghidul Deltei Dunarii

Ghidul Deltei Dunarii

Vanatorul si Pescarul

Vanatorul si Pescarul

Forum GDD

Forum GDD

LEGENDELE DOBROGEI

LEGENDELE DOBROGEI

Razim-Sinoe

Razim-Sinoe

Capcompas

Capcompas