Cu velierul in Delta Dunarii
- This topic has 1 reply, 1 voice, and was last updated 9 years, 10 months ago by .
Viewing 1 reply thread
Viewing 1 reply thread
- You must be logged in to reply to this topic.
Sunteti bineveniti pe Ghidul Deltei Dunarii ! › Forums › Intrebari ale utilizatorilor Ghidului Deltei Dunarii › Cu velierul in Delta Dunarii
Strabatand apele leganate ale Deltei am intalnit de cateva ori veliere. De fiecare data a fost o intalnire neasteptata si foarte placuta. Invariabil am oprit sa facem poze.
Prezenta acestor vase este intotdeauna usor intimidanta. Este clar ca fac parte “dintr-o alta lune”, diferita de cea a salupelor cu motor, a mahunelor cu vasle sau a kaiacelor. Insa si ele pot naviga in Delta Dunarii.
Colegul nostru Catalora ridica urmatoarea “problema” in cadrul topicului Canalul Dranov, postul 7003 :
Am un etap 22 cu chila retractabila. Ce sanse ar avea barca asta sa vada si ea Delta, si oare pe unde si in ce sezon ?
Intru-cat nu sunt (inca) velist (din pacate), ridic aceasta problema colegilor cu mult mai multa experienta in domeniu.
In Tura in Delta 2016.08.15 – Lacul Erenciuc si Canalul Carasuhat am intalnit un velier pe Dunare, la iesirea de pe Bucla Amonte a Micului “M” de la Dunavat.
Pentru cunoscatori, poate identifica cineva barca 🙂 .
© 2013 - 2015 Pupezica - Ghidul Deltei Dunarii