Sugestie adaugare info in descriere ture
- This topic has 1 reply, 1 voice, and was last updated 10 years, 4 months ago by .
Viewing 1 reply thread
Viewing 1 reply thread
- You must be logged in to reply to this topic.
Sunteti bineveniti pe Ghidul Deltei Dunarii ! › Forums › Sugestii ale utilizatorilor Ghidului Deltei Dunarii › Sugestie adaugare info in descriere ture
Salutari,
Incep prin a multuimi din nou lui Pupezica pentru dedicarea cu care posteaza si felul organizat de descriere ture. Ca si paranteza, cele doua ture in taramul diavolilor, au fost pentru mine ca si cum citeam o carte de aventuri 🙂 Super scrise, pur si simplu nu am putut sa nu citesc tot dintr-o rasuflare, cu ALT+TAB pe harta 🙂 la fiecare cotitura din descriere.
Si acum sa trec la ce vroiam sa propun de fapt. Cred ca ar fi util, cel putin pentru cei care doresc sa parcurga exact turele descrise, sa se mentioneze la inceputul descrierii turei si informatia cota dunarii la Tulcea. Asta ar fi util pentru a lua decizia: ce tura sa fac din cele descrise, luand in considerare cota apelor din momentul cand se doreste plimbarea. Stiu ca in descrierea lacurilor si canalelor exista informatia in ce conditii de cote ape sunt accesibile dar este mai greu sa coroborezi toata informatia.
Multumesc si ape bune
Salutari,
Dupa ce am apucat sa scriu…am facut legatura intre informatiile puse la dispozitie pe site si imi permit sa imi raspund singur asa 🙂 Domnule, este suficient sa te uiti la data turei dupa care sa mergi frumusel in sectiunea Cotele apelor dunarii si gasesti imediat care era cota la acea data ! Simplu nu ? Imi fac mea culpa si sper sa iertati postarea asta nefundamentata.
Multumesc de intelegere
Numai de bine !
© 2013 - 2015 Pupezica - Ghidul Deltei Dunarii