O barcuta deosebita in Marina din Golden Sands
- This topic has 1 reply, 2 voices, and was last updated 12 years, 1 month ago by .
Viewing 0 reply threads
Viewing 0 reply threads
- You must be logged in to reply to this topic.
Sunteti bineveniti pe Ghidul Deltei Dunarii ! › Forums › Episoade inedite legate de “ape”, surprinse in calatorii › O barcuta deosebita in Marina din Golden Sands
Tagged: Mac Gregor in Golden Sands
In aceeasi escapada “bulgareasca” din 23-26.08.2013, am vazut o barcuta deosebita in Marina din Golden Sands : un trailer โ sailor. Mi-a placut foarte multโฆ Rog pe cei cu cunostinte in domeniu nautic / naval sa o identificeโฆ ๐ ๐ ๐
Quote from Pupezica on August 29, 2013, 06:11
In aceeasi escapada “bulgareasca” din 23-26.08.2013, am vazut o barcuta deosebita in Marina din Golden Sands : un trailer – sailor. Mi-a placut foarte mult… Rog pe cei cu cunostinte in domeniu nautic / naval sa o identifice… ๐ ๐ ๐
Am identificat-o. E un velier cu greement sloop cu veleitati de motor-sailer, unii spun chiar motor-yacht. Rauvoitorii ii zic salupa. Eu ii spun velier, fiindca asa il folosesc de mai bine de 6 ani ๐ . Am cu acest tip de barca un mariaj reusit, o insel foarte rar, si numai cu barci mult mai mari, pe mari mult mai frumoase decat a noastra. De fiecare data ma intorc la ea cu mare bucurie, fiindca e barca de familie ideala din punctul meu de vedere.
ยฉ 2013 - 2015 Pupezica - Ghidul Deltei Dunarii