Nu-mi place
Sunteti bineveniti pe Ghidul Deltei Dunarii ! › Forums › Sugestii ale utilizatorilor Ghidului Deltei Dunarii › Nu-mi place
- This topic has 4 replies, 3 voices, and was last updated 12 years, 1 month ago by
florio.
-
AuthorPosts
-
-
18.06.2014 at 1:28 PM #3563
Nene Pupezica
te-am citit pe barcaholic si am ajuns si pe site-ul acesta. Nu-mi place motoru’ tau si uneori stilul (de scris, fotografiat,etc ). Poate nu mi-au placut unele sau altele …DAR
……………………………………………………………………………………………………………………………….
ceea ce faci sau macar ce ai facut pina acum este extraordinar. NU TE OPRI! Cred ca la momentul de fata este singura sursa pertinenta de informatie despre Delta. Intr-o lume in care predomina impostura si cultul lucrului prost facut, jetabil, aici, pe site-ul asta am dat de o perla.
Sint sigur ca sint multi care citesc cauta doar informatia dar nu comenteaza, din diverse motive -lipsa timp sau altele. Iar comentariile pertinente ( e adevarat firave acum) vor apare mult mai tirziu cind altii vor strabate si se vor incurca in turele lor descoperind si ei fel si fel de modificari in traseu.
Nene Pupezica…Multumesc! SI NU TE OPRI !
-
19.06.2014 at 10:40 AM #3566
Multumesc pentru aprecieri dar si pentru critici.
Vreau insa sa fac cateva precizari sau / si sa va pun cateva intrebari:
1. Asa cum am mai spus, intregul proiect GDD, de la faza de documentare pana la realizare, gazduire, mijloace tehnice, TOT GDD – ul mai pe scurt, este realizat prin efort propriu de catre mine si de catre Pilot.
2. Nu sunt un profesionist nici al scrisului, nici al fotografiei si nici al web-designului, pregatirea mea de baza fiind de inginer hidro, specializat mai apoi in retele de calculatoare.
3. Ceea ce fac, fac din pasiune si nicidecum in scop comercial.
4. V-as ruga sa detaliati ceea ce nu va place, poate voi putea imbunatati, nu numai pentru Dvs., dar si pentru ceilalti utilizatori.
5. Cand va referiti la “motor”, va referiti la site (care este construit pe platforma wordpress) sau va referiti la Forum GDD, care este o entitate separata, integrata in site ?
6. Site-ul se incarca mai greu, din cauza “masinii” slabute pe care este gazduit, lucu care se va remedia in scurt timp.
7. Forum GDD va ramane momentan pe aceasta platforma de la Lucid Crew din cel putin 2 motive : numarul momentan scazut de utilizatori si dificultatile de portare a informatiilor / conturilor existente.
Cu stima,
Pupezica
-
18.06.2014 at 1:34 PM #3565
Nuuuu…motoru’ de la barca. Eu sint mai mult canoe, expeditii pe indelete si caut inca o barcuta ideala pentru Delta(care sigur nu exista). Sigur este si o doza serioasa de invidie in ceea ce nu-mi place. Dar ceea ce ai facut in 2 ani, cu o canoe o faceai in 20. Avantaje si dezavantaje. Ma enervam uneori citindu-te pe celalalt site cind imi era greu sa cern informatia pura din povestiri.
E adevarat site-ul tau merge incet. Dar in rest e ok.
Cu toate stima, sanatate si bani ca restu’ se cumpara!
-
19.06.2014 at 10:41 AM #3567
Adauga si dragostea, care nu se cumpara !!! 🙂 🙂 🙂 Dar am inteles ce vrei sa spui …
Aceeasi stima si respect,
Pupezica
-
19.06.2014 at 11:15 AM #3570
Quote from hreho on February 7, 2014, 13:13
Nuuuu…motoru’ de la barca. Eu sint mai mult canoe, expeditii pe indelete si caut inca o barcuta ideala pentru Delta(care sigur nu exista).Barca ideala pentru Delta Dunarii exista de multe sute de ani : lotca 🙂 . Ea saracuta a devenit putin desueta acum, in anii grabei continue si fara rost.
Dar modul in care inainteaza printre stufuri, pe apa sau namol, cum navigheaza cu o vela simpla sub vant, cum urca in curentul Dunarii manevrata agale din doua rame, este exprimarea potrivirii perfecte.
Am fost in Delta cu caiacul, cu canoea, cu lotca, cu velierul. Lotca “rules” ! 🙂Pupezica stie cat ii respect dedicatia si munca depusa. El a facut asta din pasiune. Si eu traiesc incursiunile in Delta tot din pasiune. Doar ca eu impart asta cu prietenii, iar el face publica informatia catre absolut toti doritorii de a intra in lumea deltaica. E un gest altruist, atat timp cat iata, nu scoate un profit.
Personal traduc astfel : eu raman in lumea de poveste a Deltei, iar el intra in zona de documentar 🙂 .
P.S.
Hreho, obiceiul tau bun este in asentimentul meu total: expeditii pe indelete, in canoe. Tu si cei ca tine formati masa de turisti de care Delta are nevoie, pentru a se pastra salbatica si frumoasa.
-
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.