Manastiri Delta
- This topic has 1 reply, 2 voices, and was last updated 12 years, 1 month ago by .
Viewing 1 reply thread
Viewing 1 reply thread
- You must be logged in to reply to this topic.
Sunteti bineveniti pe Ghidul Deltei Dunarii ! › Forums › Intrebari ale utilizatorilor Ghidului Deltei Dunarii › Manastiri Delta
Salutare Bogdane!
Avand in vedere ca este prohibitie inca,deci mai mult timp de plimbare vreau sa te intreb despre manastirile la care se poate ajunge pe apa.am inteles ca este una foarte frumoasa pe langa mila 23.nu stiu daca ai mai scris in alta parte de asta,cel putin eu nu am gasit.
Buna Drago,
Cer scuze inca de la inceput pt. raspunsul scurt (nu sunt in Ro si scriu de pe o tableta de imprumut). Eu cunosc 3 manastiri / biserici interesante :
1. Bisericuta din Inima Deltei de pe Crasnicol, la intersectia cu Canalul Belciug. Crasnicolul, in conditii cat de cat decente, este accesibil NUMAI DINSPRE SUD. Altfel, in sectiunea nordica este INFERNAL.
2. Manastirea de pe Centura Vestica a Chiliei = Canalul Pardina, in zona intersectiei cu Stipocul. Accesul este facil dinspre Mila 23, pe Eracle spre N, iar la intersectia cu Lopatna se face stanga (NV) cu atentie (padure de cioate in apa INVIZIBILE PE APE MARI). Traseul urmeaza Garla lui Iacob din care se prinde spre N Centura Vestica a Chiliei. Manastirea este pe malul V.
3. Biserica Germana de la Chilia Veche.
Cu siguranta ca mai sunt si altele dar eu nu le stiu. Daca vizitezi, faci poze si strangi ceva date “istorice”, deschidem o sectiune noua pe GDD. Cred ca ar fi interesant …
Numai bine,
Pupezica
© 2013 - 2015 Pupezica - Ghidul Deltei Dunarii