Intrunire in DD
- This topic has 1 reply, 2 voices, and was last updated 11 years, 10 months ago by .
Viewing 1 reply thread
Viewing 1 reply thread
- You must be logged in to reply to this topic.
Sunteti bineveniti pe Ghidul Deltei Dunarii ! › Forums › Sugestii ale utilizatorilor Ghidului Deltei Dunarii › Intrunire in DD
Salutari! Eu zic Bogdane ca avand acest instrument GDD poti organiza o plimbare ca cea propusa de tine pe CP fara atata tam tam din partea unor “colegi” si oricum cred ca un grup mai restrans ar fi mai inchegat si ar putea vedea mai mult.Cu stima Catalin.
Salutari! Eu zic Bogdane ca avand acest instrument GDD poti organiza o plimbare ca cea propusa de tine pe CP fara atata tam tam din partea unor “colegi” si oricum cred ca un grup mai restrans ar fi mai inchegat si ar putea vedea mai mult.Cu stima Catalin.
Multumesc Catalin pentru cuvintele frumoase si pentru gandurile bune. Avand in vedere esecul total al interventiei mele facute cu cele mai bune intentii pe Capcompas, daca strangi tu grupul eu imi mentin oferta si propunerea de a va arata cateva locuri absolut deosebite din Delta Dunarii.
Stima,
Bogdan
© 2013 - 2015 Pupezica - Ghidul Deltei Dunarii