Harta deltei
- This topic has 3 replies, 2 voices, and was last updated 9 years, 2 months ago by .
Viewing 3 reply threads
Viewing 3 reply threads
- You must be logged in to reply to this topic.
Sunteti bineveniti pe Ghidul Deltei Dunarii ! › Forums › Intrebari ale utilizatorilor Ghidului Deltei Dunarii › Harta deltei
Buna ziua,
Folosesc in delta o harta de hartie cumparata de la librarie. Vreau sa trec pe harta toate sublinierile facute de dl.Pupezica. Poate cineva sa faca un fel de index al hartii?
Cu scuze pentru intarzierea raspunsului … am traversat o perioada incarcata 🙂
Domnule Sumila, nu prea inteleg intrebarea : ce este acela un “index al hartii” ?
Buna ziua,
Magistralele albastre sunt colorate diferit functie de sectoarele DD. Atunci cand sunt 2 culori in aceiasi zona nu inteleg semnificatia lor.
Pe harta mea de la librarie am trecut zonele lui Raduta, zonele de interdictie totala, magistralele albastre (unele), etc. Unele notatii ale Dvs.nu le inteleg.
Cu respect,
Sumila
Buna ziua,
Adnotarile / sublinierile facute pe harta, care nu au notatii explicite langa ele, fac cateodata, cunoscand articolele citite in GDD neclara intelegerea lor.
EX.: intarirea unui canal ca si cum ar fi magistrala albastra.
Poate ar fi necesar un INDEX / AGENDA separata al hartii deoarece in spatiul ramas in zona M.Neagra este prea mica zona pentru asa ceva.
Dimineata poate nu am fost prea clar. Ma grabeam sa ajung la un doctor.
Cu respect,
Sumila
© 2013 - 2015 Pupezica - Ghidul Deltei Dunarii