Dunarea Inghetata, Ianuarie – Februarie 2017
- This topic has 1 reply, 1 voice, and was last updated 9 years, 5 months ago by .
Viewing 1 reply thread
Viewing 1 reply thread
- You must be logged in to reply to this topic.
Sunteti bineveniti pe Ghidul Deltei Dunarii ! › Forums › Fenomene naturale extreme pe Dunare sau in Delta Dunarii › Dunarea Inghetata, Ianuarie – Februarie 2017
Marturisesc faptul ca acest fenomen extrem m-a luat prin surprindere : de aproape 7 ani de cand merg in Delta, uneori weekend de wekend, fara a ma feri de lunile de iarna, nu am mai vazut asa ceva – Dunarea inghetata.
De aceea am creat acest post “mamut” – 2017.01-02 – Fenomene naturale extreme pe Dunare sau in Delta Dunarii : Gheata pe Dunare – care sa documenteze acest fenomen.
Cei care au/dispun de imagini/filmulete cu Dunarea Inghetata in 2017 si nu numai, sunt invitati sa le posteze.
P.S. Pentru cei care nu stiu sau nu au mai vazut asa ceva (ca mine), fenomenul este extraordinar. Sunt convins ca prin postarea unor imagini/filmulete relevante putem contribui la cresterea sigurantei navigatiei de agrement pe Dunare sau in Delta Dunarii.
Public si pe Forum GDD aceste filmulete pentru a informa pe cei care nu urmaresc postul ( 2017.01-02 – Fenomene naturale extreme pe Dunare sau in Delta Dunarii : Gheata pe Dunare ) despre starea Dunarii la Mahmudia si posibilitatile de navigatie :
Aceste filmari au fost facute si transmise catre GDD prin grija unui prieten bun din Mahmudia (Ionut).
Dunarea la Mahmudia – Data: 22.02.2017
Bratul Sfantu Gheorghe, eliberat de sloiuri la Mahmudia
Sloiuri razlete curg pe Bratul Sfantu Gheorghe la Mahmudia
Sloiuri razlete curg pe Bratul Sfantu Gheorghe la Mahmudia
© 2013 - 2015 Pupezica - Ghidul Deltei Dunarii