Chestiune tehnica
Sunteti bineveniti pe Ghidul Deltei Dunarii ! › Forums › Sugestii ale utilizatorilor Ghidului Deltei Dunarii › Chestiune tehnica
- This topic has 7 replies, 4 voices, and was last updated 9 years ago by
octavian.
-
AuthorPosts
-
-
24.08.2015 at 10:43 AM #5123
Salutare Pupezico si iarta-ma ca scriu aici, dar as vrea sa-ti semnalez o chestiune legata de functionarea forumului si nu stiu unde sa postez, vad ca nu exista posibilitatea de mesaj privat si nu prea ma descurc. Eventual, dupa ce rezolvam poti sterge acest post.
Ideea e urmatoarea: imi tot intra in inbox-ul mail-ului asociat contului GDD mesaje legate de posturile de pe forum si as vrea sa facem un fel de unsubscribe la mesajele astea, pt ca eu oricum citesc forumul periodic. Poti sa rezolvi cumva, ca eu nu am reusit ?
Si inca ceva, daca esti de acord si nu te deranjeaza: da-mi o adresa de mail sa te pot contacta si pe privat.
Multumesc.-
This topic was modified 10 years, 11 months ago by
Mitridate.
-
This topic was modified 10 years, 11 months ago by
-
06.07.2017 at 11:53 PM #8436
Buna seara,
Am gasit acest forum , in timp ce cautam sa ma documentez despre Delta Dunarii.
Anul acesta voi merge prima data cu barcuta mea acolo.
Acest forum era necesar pentru cei ca mine.
Intrebare. Harta electronica a Deltei din acest site de unde poate fi descarcata sau cumparata.Multumesc
-
17.07.2017 at 9:38 AM #8444
Buna ziua Mandache68 si bine ai venit pe Forum GDD. De obicei suntem destul de prompti in raspunsuri dar in ultima vreme o serie de probleme de ordin personal m-au tinut departe de GDD si de Forum GDD.
Iti voi da raspunsul la intrebarea ta pe mail.
Cu stima,
Pupezica
-
20.07.2017 at 3:12 PM #8453
buna Pupezico, buna tuturor,
multumesc pentru mailul de acum vreo 2 zile. acum am timp sa ma uit pe forum, nu m-am prins cum sa deschid topic nou. stii, eu sunt cel care te-a contactat pe mail pentru o harta cu adancimile deltei. sa va spun 2 vorbe despre mine: de 10 ani visez sa am barca, intre timp mi-am luat una gonflabila si motor 4hp dar anul trecut am luat o barca de 27 ft cu cabina si am adus-o personal din Olanda pe Rin-Main-Dunare. a fost o expeditie grozava, nu-mi mai iese din minte. acum barca e la Tulcea, trebuie sa repar cate ceva dar ma pregatesc sa ma plimb in delta. pentru canalele f mici, intru cu gonflabila, dar e important sa stiu pana unde pot merge cu cea mare, care calca 1 m (preventiv si mai mult). sper sa citesti in timp util si sa progresam.
Numai bine!
Octavian-
31.07.2017 at 1:59 PM #8462
Salut Octavian.
Te rog frumos, daca esti amabil, da-mi si mie adresa ta de mail sau un nr de tel, pt. ca as dori sa te intreb mai in detaliu cum ai procedat exact cu transportul barcii de 27 ft pe canalul Rin-Main-Dunare. Si eu intentionez sa-mi aduc un velier din Olanda si as vrea sa stiu ce am de facut. Sau daca vrei putem vorbi aici pe forum.
Cu stima,
Dragos -
31.07.2017 at 2:08 PM #8463
Salut Octavian.
Te rog frumos, daca esti amabil, da-mi si mie adresa ta de mail sau un nr de tel, pt. ca as dori sa te intreb mai in detaliu cum ai procedat exact cu transportul barcii de 27 ft pe canalul Rin-Main-Dunare. Si eu intentionez sa-mi aduc un velier din Olanda si as vrea sa stiu ce am de facut. Sau daca vrei putem vorbi aici pe forum.
Cu stima,
Dragos
[/quoteDragos, 0770105648 oricand ma poti suna. octavian.feodor@yahoo.com
-
-
20.07.2017 at 9:48 PM #8454
Buna Octavian, sa-ti traiasca PRINTESA si sa te poarte numai pe ape leganate !!!
Ca sa raspund pe repede inainte la intrebarea ta, aproape toate canalele specificate la sectiunea “Magistrale Albastre” de pe Harta Detaliata a Deltei Dunarii permit navigarea cu o barca avand un asemenea pescaj.
Cel mai simplu : configureaza-ti o tura BAZANDU-TE pe aceste date de pe harta si eu ti-o detaliez, iti spun adancimile si mai ales iti spun daca se poate sau nu sa o parcurgi cu o barca de 27 f.
Toate bune,
Pupezica
-
31.07.2017 at 2:11 PM #8464
0770105648
octavian.feodor@yahoo.comAm inceput sa scriu jurnalul detaliat, cu foto si explicatii. mai am de lucru. va fi disponibil.abia am ajuns cu povestirea la Marina Stadtprozelten pe Main.
-
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.