Ghidul Deltei Dunarii

POSTURI RECENTE

• Tura in Delta Dunarii 2018.04.06 – Colonia Trofilca
  • Tura in Delta Dunarii 2017.12.03 – Z4 – De la Sulina la Tulcea
  • Tura cu masina in Delta Dunarii 2017.12.02 – Z3 – Digul Cordon Litoral
  • Tura in Delta 2017.12.02 – Z3 – Rasaritul Noros pe Plaja din Sulina 1 si Digul Cordon Litoral
  • Tura in Delta Dunarii 2017.11.30 – Z1 – De la Tulcea la Sulina

Recent Comments

• Pupezica on Delta de Vest – Intrarea 1 – Canalul Mila 36 (S)
  • Vio on Delta de Vest – Intrarea 1 – Canalul Mila 36 (S)
  • Pupezica on Iesiri din Delta Dunarii pe Marea Neagra – Iesirea 8 – Ciotica
  • Seasick and Grumpy on Iesiri din Delta Dunarii pe Marea Neagra – Iesirea 8 – Ciotica
  • Pupezica on Tutorial Forum GDD

Archives

• April 2018
  • December 2017
  • November 2017
  • August 2017
  • July 2017
  • June 2017
  • May 2017
  • April 2017
  • March 2017
  • February 2017
  • January 2017
  • December 2016
  • November 2016
  • October 2016
  • August 2016
  • July 2016
  • June 2016
  • May 2016
  • April 2016
  • March 2016
  • February 2016
  • January 2016
  • December 2015
  • November 2015
  • October 2015
  • September 2015
  • August 2015
  • June 2015
  • May 2015
  • April 2015
  • March 2015
  • February 2015
  • January 2015
  • December 2014
  • November 2014
  • October 2014
  • August 2014
  • June 2014
  • May 2014
  • April 2014
  • March 2014
  • February 2014
  • January 2014
  • December 2013
  • November 2013
  • October 2013
  • September 2013
  • August 2013
  • July 2013
  • June 2013
  • May 2013
  • April 2013
  • March 2013
  • December 2012
  • November 2012
  • October 2012
  • September 2012
  • August 2012
  • July 2012
  • June 2012
  • May 2012
  • April 2012
  • March 2012
  • November 2011
  • September 2011
  • August 2011
  • July 2011
  • June 2011
  • May 2011
  • April 2011

Categories

• Articole
  • Avertizari Hidrologice
  • Inedit
  • Legende
  • Proiectare Ture
  • Ture

Meta

• Register
  • Log in
  • Entries feed
  • Comments feed
  • WordPress.org
Ghidul Deltei Dunarii
Navigation
  • Cuvant inainte
  • Utilizarea Ghidului
    • Precizari generale
    • Precizari despre Ture
    • Precizari despre Fotografii
    • Tutorial Forum GDD
    • Glosar de termeni
    • Mic Dictionar
  • Harta Deltei Dunarii
    • Harta detaliata a Deltei Dunarii
    • Harta Deltei Dunarii – OSM
  • Intrari in Delta
    • Bratul Sfantu Gheorghe
      • Intr. 1 – Canalul Mila 36 (S)
      • Intr. 2 – Canal Mila 35 (S)
      • Intr. 3 – Litcov “0” (V)
      • Intr. 4 – Canalul Filat (S)
      • Intr. 5 – Canalul Uzlina (S)
      • Intr. 6 – Canalul Dunavat (N)
      • Intr. 7 – Garla Perivolovca (S)
      • Intr. 8 – Canalul Dranov (N)
      • Intr. 9 – Canalul Erenciuc (S)
      • Intr. 10 – Canalul Palade (NE)
      • Intr. 11 – C-nl. Cordon Litoral (S)
      • Intr. 12 – Garla Turceasca (NE)
    • Bratul Sulina
      • Intr. 13 – Canalul Tataru (S)
      • Intr. 14 – Canalul Arhipenco (S)
      • Intr. 15 – C-nl. Papadia Veche (S)
      • Intr. 16 – Canalul Cranjala (S)
      • Intr. 17 – Spartura in Dig (S)
      • Intr. 18 – Canalul Crisan (NV)
      • Intr. 19 – Dunare Veche (Mila 23)
      • Intr. 20 – Canalul Cazanele (SV)
      • Intr. 21 – Canalul Eracle (SV)
      • Intr. 22 – Canalul Visina (S)
      • Intr. 23 – Canalul Catavaia (S)
      • Intr. 24 – Canalul Sontea (E)
      • Intr. 25 – Canalul Bogdaproste (S)
      • Intr. 26 – Canalul Dovnica (S)
      • Intr. 27 – Canalul Raducului (S)
      • Intr. 28 – Canalul Magearu (SV)
      • Intr. 29 – Dunare Veche (av. Crisan)
      • Intr. 30 – Garla Vatafu (N)
      • Intr. 31 – Cent. Sulinei (N)
      • Intr. 32 – Garla Bursuca (N)
      • Intr. 33 – Canalul Cardon (S)
      • Intr. 34 – Podul de Metal (Sulina)
      • Intr. 35 – Farul Vechi (Sulina)
    • Bratul Chilia
      • Intr. 1′ – Canalul Mila 36 (N)
      • Intr. 39 – Canalul Stipoc (V)
      • Intr. 40 – Bratul Tataru (SE)
      • Intr. 41 – Bratul Tataru (NV)
      • Intr. 42 – Bratul Cernovca (NE)
      • Intr. 43 – Cent. Estica a Chiliei (N)
      • Intr. 44 – Bratul Babina (E)
      • Intr. 45 – Br. Cernovca (Periprava)
      • Intr. 46 – Bratul Musura (N)
    • Golful Musura
      • Intr. 36 – “T. lunga 1” G. Musura
      • Intr. 37 -“T. lunga 2” G. Musura
      • Intr. 38 – “T. scurta” in G. Musura
    • Intrari in Delta de Nord
    • Intrari in Delta de Sud
    • Intrari in Delta Centrala
    • Intrari in Delta de Vest
  • Iesiri din Delta
    • Iesiri pe Razelm
    • Iesiri pe Marea Neagra
  • Canale si Lacuri
    • Canale si Lacuri – Delta de Nord
    • Canale si Lacuri – Delta de Sud
    • Canale si Lacuri – Delta Centrala
    • Canale si Lacuri – Delta de Vest
  • Cotele apelor Dunarii
  • News
  • Acces auto in Delta Dunarii
  • Localitati in Delta Dunarii
  • Cazare in Delta Dunarii
  • Pasarile din Delta Dunarii
  • Poze din Delta Dunarii
  • Hidrologie “populara”
You are here: Home › › Canalul Dranov

Canalul Dranov

Sunteti bineveniti pe Ghidul Deltei Dunarii ! › Forums › Dezbateri privind anumite sectoare ale Deltei Dunarii › Canalul Dranov

• This topic has 9 replies, 2 voices, and was last updated 12 years, 1 month ago by PupezicaPupezica.
Log In Register Lost Password
Viewing 2 reply threads
  • Author
      nicu
      Participant
      Registered On: 11.09.2013
      Topics: 2
      Replies: 2

Salut, ce se stie despre canalul Dranov, in momentul asta este navigabil?

Ma refer de la intrare din bratul Sfantu Gheorghe pana la varsare in lacul Dranov.

Am inteles ca este apa destul de mica.

Cum se numeste canalul perpendicular care leaga canalul Dranovul de canal Dunavat?Este navigabil in momentul asta?

Nu am ajuns pana acuma pe lacul Dranov si vreau sa intru din Sfanu pana pe lac si sa ma intorc pe canalul Dunavat.

Multumesc – Link Canalul Dranov

• 16.06.2014 at 1:37 PM #3527
      PupezicaPupezica
      Keymaster
      Registered On: 29.04.2013
      Topics: 74
      Replies: 381

Quote from nicu on September 24, 2013, 14:54
      salut ce se stie despre canalul Dranov in momentul asta este navigabil?
      ma refer de la intrare din bratul Sfantu Gheorghe pana la varsare in lacul Dranov.
      am inteles ca este apa destul de mica.

Nicule, FELICITARI, esti primul dupa Ciby care deschide un topic nou pe Forum GDD. Bravo si multumesc !!! Pentru mine asta inseamna ca dai atentie si crezare muncii mele…

Sa revenim la intrebarea ta…

Daca te uiti pe Harta detaliata a Deltei Dunarii, in zona Delta de Sud – Intrarea 8 – Canalul Dranov (N), vei vedea o “pata” de verde stanga – dreapta fata de Canalul Dranov. Aceea este PADURE. Toata zona impadurita are apa mica (nu se poate parcurge decat pe ape medii – plaja superioara si bineinteles, pe ape mari). Ea se poate parcurge si altfel, in alte conditii, insa vezi comment-urile si poastarile lui Catalin alias Republicii de pe Barcaholic !!! Acum, pe cote de + 40 cm la Tulcea, ai apa mai mica de 0.5 m !!!

Concluzie: Dranovul este navigabil pe ape mici, pentru o barca de dimensiuni medii, in acceptiunea de pe Ghidul Deltei Dunarii – Glosar de termeni si conventii generale : http://www.ghiduldelteidunarii.ro/?page_id=85 – de la intersectia cu Canalul Cocos “fake” pana in Razelm.

Cum se numeste canalul perpendicular care leaga canalul Dranovul de canal Dunavat? Este navigabil in momentul asta?

Scuze, nu inteleg intrebarea ta. Te rog da detalii sau pune o “poza’. Iti raspund, am parcurs marea majoritate a canalelor din zona.

nu am ajuns pana acuma pe lacul Dranov si vreau sa intru din Sfanu pana pe lac si sa ma intorc pe canalul Dunavat.
      multumesc. link

Nu se poate intra in Incinta Dranov. “Intrarile” sunt blocate, incinta este concesionata, este exploatata “profi”, nu avem noi voie, niste “nimurici nemernici”, sa intram… Iti sugerez ce mi-a scris Ciby : “Prinde gustul pestelui salbatic…” 🙂

Te salut inca o data,

Respect pentru interventia ta !!!

Pupezica

• 16.06.2014 at 1:40 PM #3528
        adygyb
        Participant
        Registered On: 12.08.2013
        Topics: 1
        Replies: 6

Salut,

Am parcurs canalul Dranov venind dinspre Dunavat in data de 22 august.La acea vreme cota la Tulcea era de +56 cm.Canalul perpendicular care leaga Dunavatul de Dranov avea apa buna,in jur de 1,5 m-nu stiu cum se cheama dar banuiesc ca este vorba de “fake cocos” conform Pupezicii.Am facut apoi stanga pe Dranov pentru a iesi spre bratul Sf.Gheorghe.Cam trei sferturi din el avea apa ok-in jur de 1-1.2m.Ultimul sfert a fost un cosmar-apa foarte mica,radacini in apa si copaci rasturnati care blocau partial canalul.Pot spune ca am avut mare noroc ca am reusit sa trec cu bine.Deci trebuie sa tii cont ca acum cota la Tulcea este cam cu 13-15 cm mai scazuta si sa tii cont de pescajul pe care-l ai la barca…Eu am trecut avand un pescaj in jur de 0.6m…Parerea mea personala este sa lasi acest canal momentan deoparte si sa-ti gasesti alta ruta…Hotararea i-ti apartine.

Toate cele bune!

• 16.06.2014 at 1:41 PM #3529
        nicu
        Participant

Da, este vorba de canalul Cocos fake. Nu ma duc fixat pe pescuit – caut relaxare prin peisagistica -foto -prospectie zone inedite pentru mine … pescaj 0.4 traseul este evaziv .

Multumesc de ajutor.

• 16.06.2014 at 1:45 PM #3530
        PupezicaPupezica
        Keymaster

Quote from nicu on September 25, 2013, 11:25
        da este vorba de canalulCocos fake .nu ma duc fixat pe pescuit -caut relaxare prin peisagistica -foto -prospectie zone inedite pentru mine … pescaj 0.4 traseul este evaziv .
        multumesc de ajutor.

Buna dimineata, Nicule. Pe pagina a doua a Hartii detaliate a Deltei Dunarii ai Harta “Magistralelor Albastre”, locuri sigure, cu apa buna in orice conditii. O gasesti aici : http://www.ghiduldelteidunarii.ro/?page_id=976&page=2

Adauga la ce vezi acolo ce-ti spun din memorie :

1. Zaton – Buhaz, de la Sfantu pana la intersectia cu Canalul Lejai care pleaca spre N. Te prinzi singur care este intersectia pentru ca sunt plauri si nu poti trece mai departe. Ai lateral din acest canal doua iesiri interesante spre “Mare” – Laguna Sahalinului : Ciotica si “La popi”.

Iesirea 8 (Ciotica) http://www.ghiduldelteidunarii.ro/?page_id=1423

Iesirea 9 (La popi) http://www.ghiduldelteidunarii.ro/?page_id=1426

Zona este salbatica si foarte frumoasa.

2. Garla Turceasca, tot in zona, cu cele 3 iesiri, are apa pana la iesirea in Laguna

3. Canalul Erenciuc, Lacul Erenciuc, Canalul Mocansca, Lacul Puiu, Canalul Caraorman, toate sunt OK.

Momentul este spectaculos, intru-cat vezi cum se formeaza stolurile in vederea migratiei.

4. Daca vrei sa fii singur, absolut singur, poti “risca”, dar cu grija, sa intri din Sontea pe Papadii pana spre Arhipenco

5. Lipovenii si Iesirea 6 in Golful Fundea http://www.ghiduldelteidunarii.ro/?page_id=3079

6. Acum de pe prima pagina a Hartii Detaliate a Deltei Dunarii… ai din Mustaca spre sud, figurate de mine cu culoare albastra, diferita de nuanta uzuala a canalelor pe harta, o Centura a Razelmului proaspat dragata, care lasa spre nordul Holbinei Iesirea 5 http://www.ghiduldelteidunarii.ro/?page_id=3078

7. Tot din Mustaca, spre S, ai Centura Razelmului (figurata cu culoare standard), care se lasa pana in Dranov

Daca vrei amanunte despre oricare dintre aceste posibile trasee de relaxare, da-mi de stire.

Numai bine,

Pupezica

• 16.06.2014 at 1:47 PM #3531
        ciby
        Participant
        Registered On: 19.07.2013
        Replies: 27

Daca tii neaparat sa vezi Dranovul cel mai sigur este sa mergi pe Dunavat, stanga pe Cocos, apoi dreapta pe Mustaca, primul canal in stanga, nu-i stiu numele si apoi iesi in Dranov. Acolo poti merge in dreapta catre Razim sau in stanga catre bratul Sf. Gheorghe.

In eventualitarea ca mergi spre stanga, dupa aprox. 1 – 1,5 Km ai sa vezi pe partea stanga urmele unui ponton fix. Acolo tragi la mal si de pe dig vei vedea canalul de alimentare cu apa a lacului Dranov. Mergi pe el 200 m si ajungi pe malul lacului unde vei putea face poze. Pe Barcaholic sunt vreo doua poze puse de mine, dar nu mai stiu in ce topic.

L-am gasit aici

De acolo ai posibilitatea de a merge la Perisor si pe canalul Dranov in amonte.

Intoarcerea pe unde poti.

• 16.06.2014 at 1:50 PM #3532
        PupezicaPupezica
        Keymaster

Quote from ciby on September 26, 2013, 09:14
        Daca tii neaparat sa vezi Dranovul cel mai sigur este sa mergi pe Dunavat, stanga pe Cocos, apoi dreapta pe Mustaca, primul canal in stanga, nu-i stiu numele si apoi iesi in Dranov. Acolo poti merge in dreapta catre Razim sau in stanga catre bratul Sf. Gheorghe.
        In eventualitarea ca mergi spre stanga, dupa aprox. 1 – 1,5 Km ai sa vezi pe partea stanga urmele unui ponton fix. Acolo tragi la mal si de pe dig vei vedea canalul de alimentare cu apa a lacului Dranov. Mergi pe el 200 m si ajungi pe malul lacului unde vei putea face poze. Pe Barcaholic sunt vreo doua poze puse de mine, dar nu mai stiu in ce topic.
        L-am gasit aici
        De acolo ai posibilitatea de a merge la Perisor si pe canalul Dranov in amonte.
        Intoarcerea pe unde poti.

Neata Ciby, nici nu stii ce ma bucur ca scrii si pe Forum GDD.

Acum, cu scuzele de rigoare ca intervin 🙂 , primul canal la stanga din Mustaca, spre sud, dupa intersectia cu Cocos, canal care trece printre Incinta Dranov (E) si Holbina (V) ii mai spun cate unii Centura Holbinei, sau mai simplu… “Centura”, dar…

Dar nu are apa la iesirea in Dranov (S). Canalul este destul de strans la inceput, cand vii din Mustaca, dar la un moment dat se lateste brusc, daca te uiti pe Harta detaliata a Deltei Dunarii http://www.ghiduldelteidunarii.ro/?page_id=976 , inainte de curba. Pana acolo ai apa in orice conditii, insa din clipa in care se lateste, adancimea scade dramatic. Eu l-am parcurs vara aceasta de cateva ori, pe ape mici dar la cote de + 100 cm sau mai mari, si tot am scos noroi. Acum, pe cote de + 43 cm (atat este azi 26.09.2013), este extrem de riscant. Pentru “coborarea” etajului 🙂 din Mustaca in Dranov, recomand al doilea canal pe stanga dupa intersectia cu Cocos, anume Centura Razelmului. Are apa in orice conditii…

• 16.06.2014 at 1:52 PM #3533
        ciby
        Participant
        Registered On: 19.07.2013
        Replies: 27

Este bine de stiut.

Asa se intampla cand nu mai treci cu anii pe acolo.

In link-ul postat spun la un moment dat de faptul ca pe ultimii 7-800 metri este apa mai mica, dar sincer, nu ma asteptam sa fie chiar asa!

O problema cam off-topic: ca sa pot scrie, sunt obligat sa folosesc butonul “Quote” si sa sterg continutul mesajului citat. Nu gasesc un buton de “Raspunde”. Am incercat cu cel din susul paginii dar ma trimite la comentarii, ori eu vreau sa raspund la subiect, nu sa ma duca la sfarsitul listei cu comentarii ce apare sub fiecare topic.

Si problema cu banda din dreapta ce acopera scrisul persista in continuare.

Bogdane, te rog sa muti acest off topic acolo unde crezi tu ca este locul lui, sau daca rezolvi cele enumerate, poti sa-l stergi!

• 16.06.2014 at 1:53 PM #3534
        nicu
        Participant

salut

sper sa nu fac ”planul ca tiganul”

avem un punct de randevu si o posibila tabara in gura Dunavat la un prieten.

in functie de starea vremi,stare de spirit sau de spritz, cotele apei plecarea va fi din gura Dunavat.

exista vointa si chiar posibilitatea sa ajungem la Perisor.

o varianta de traseu: aici

varianta 2 aici

ce recomandati?

multumesc mult!

• 16.06.2014 at 3:57 PM #3535
      PupezicaPupezica
      Keymaster

Quote from nicu on September 26, 2013, 17:27
      salut
      sper sa nu fac ”planul ca tiganul”
      avem un punct de randevu si o posibila tabara in gura Dunavat la un prieten.
      in functie de starea vremi,stare de spirit sau de spritz, cotele apei plecarea va fi din gura Dunavat.

exista vointa si chiar posibilitatea sa ajungem la Perisor.
      o varianta de traseu:
      http://www.bikemap.net/en/route/2341988-gura-dunavat-perisor/?newly_saved=true#/z11/44.83736,29.24869/terrain

varianta 2

http://www.bikemap.net/en/route/2342283-gura-dunavat-2/?newly_saved=true
      ce recomandati?
      multumesc mult!

Neatza Nicule,

o iau de la coada la cap. Varianta II poti sa o uiti pe ape mici. Canalul acela dintre Dunavat si Mustaca, aflat in prelungirea centurii “oficiale” a Razelmului de la sud de Mustaca este in fapt un mini-canalus de stuf, cu o latime de circa 1 – 1.5 m si cu o adancime de 0.5 m pe cote de + 100 cm la Tulcea. Imagineaza-ti cum este acum pe + 43 cm !!! In afara de aceasta “etapa” imposibila”, traseul este OK. Spun asta in sensul ca Centura Razelmului este accesibila…

Traseul I este fff safe pana in Mustaca, Canalul Cocos “fake” asa cum ii spun eu, avand apa buna. Am ceva rezerve (dar putine 🙂 ) pentru portiunea de Cocos “fake” dintre Mustaca si Dranov.

Pentru a fi super safe, desi oricand te poti intoarce din drum, eu as intra pe Canalul Dunavat si as cobora “etajul” pana in Mustaca pe primul canal la stanga – Cocos “fake” – sau pe al doilea canal la stanga, dupa ce lasi pe stanga Dunavatului un Foisor – Canalul Cocos. Apoi mi-as continua drumul pe Mustaca spre V, catre Razelm, pana as da de Centura Razelmului ( cea figurata de tine in Traseul II ). As prinde Centura si as cobora un “etaj” mai jos, pana in Dranov.

Din Dranov m-as orienta spre E, cu atentie la “Triunghiul Dranovului” care nu se vede pe harta ta, dar se vede bine pe Harta Detaliata a Deltei Dunarii, “atentia” insemnand ca as tine “apa buna” fara vegetatie in acel segment unde Dranovul este dublat si as prinde Perisorul catre sud.

Grija la Perisor, intru-cat prima treime nordica are cioate. Cioatele sunt aproximativ pe mijlocul canalului, “aranjate” longitudinal, paralel cu axul canalului si nu pe margini, asa cum s-ar putea crede. Dupa prima treime, cioatele dispar.

La Perisor recomand acostarea pe dreapta (V) la “copacel”, intru-cat stanga tine piatra de la “debarcaderul” amenajat. Fara a fi vreun pescar redutabil, pescuitul, pasarile si un peisaj ciudat ca de pe alta planeta… le recomand a fi vazute / facute pe Zaton – Buhaz, insistand cu inaintarea pana se blocheaza canalul COMPLET cu plauri. Din cate imi amintesc, pana la blocarea completa, Zaton – Buhazul are 5 obstacole accesibile cu putina indemanare… este dificil dar merita !!! Se ajunge intr-o zona cu salcii uscate pe ambele maluri care pare rupta dintr-un SF !!!

• Author
Viewing 2 reply threads
  • You must be logged in to reply to this topic.
Log In

four + 6 =

Pupezica Vesela

Pupezica Vesela

Despre… Pupezica

Pupezica a luat nastere, ca si proiect, in anul 2011. A inceput ca o distractie, distractie care, pana la urma a devenit pasiune... Pasiunea de a strabate Delta Dunarii, apa cu apa, canal cu canal si lac dupa lac... traind, vazand si intelegand toate frumusetile acestui taram de vis. Acum, din experienta acumulata, Pupezica le impartaseste si altora...

CATEGORII

POSTURI RECENTE

• Tura in Delta Dunarii 2018.04.06 – Colonia Trofilca 06.04.2018
  • Tura in Delta Dunarii 2017.12.03 – Z4 – De la Sulina la Tulcea 03.12.2017
  • Tura cu masina in Delta Dunarii 2017.12.02 – Z3 – Digul Cordon Litoral 02.12.2017
  • Tura in Delta 2017.12.02 – Z3 – Rasaritul Noros pe Plaja din Sulina 1 si Digul Cordon Litoral 02.12.2017
  • Tura in Delta Dunarii 2017.11.30 – Z1 – De la Tulcea la Sulina 30.11.2017

TURE IN DELTA

• Tura in Delta Dunarii 2018.04.06 – Colonia Trofilca (06.04.2018)
  • Tura in Delta Dunarii 2017.12.03 – Z4 – De la Sulina la Tulcea (03.12.2017)
  • Tura cu masina in Delta Dunarii 2017.12.02 – Z3 – Digul Cordon Litoral (02.12.2017)
  • Tura in Delta 2017.12.02 – Z3 – Rasaritul Noros pe Plaja din Sulina 1 si Digul Cordon Litoral (02.12.2017)
  • Tura in Delta Dunarii 2017.11.30 – Z1 – De la Tulcea la Sulina (30.11.2017)

Arhiva Ture in Delta

Calendarul Turelor in Delta

July 2026
M T W T F S S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
« Apr    

Posturi si Pagini updatate din Ghidul Deltei Dunarii

• Cotele apelor Dunarii la Tulcea on 7th January'20
  • Sunteti bineveniti pe Ghidul Deltei Dunarii ! on 7th January'20
  • Tura in Delta Dunarii 2018.04.06 - Colonia Trofilca on 6th January'19
  • Tura in Delta Dunarii 2017.12.03 - Z4 - De la Sulina la Tulcea on 7th January'18
  • Tura in Delta Dunarii 2017.11.30 - Z1 - De la Tulcea la Sulina on 7th January'18

Ghidul Deltei Dunarii

Ghidul Deltei Dunarii

Vanatorul si Pescarul

Vanatorul si Pescarul

Forum GDD

Forum GDD

LEGENDELE DOBROGEI

LEGENDELE DOBROGEI

Razim-Sinoe

Razim-Sinoe

Capcompas

Capcompas