Blocaj canal Zaton-Buhaz
- This topic has 2 replies, 2 voices, and was last updated 8 years, 1 month ago by .
Viewing 2 reply threads
Viewing 2 reply threads
- You must be logged in to reply to this topic.
Sunteti bineveniti pe Ghidul Deltei Dunarii ! › Forums › Dezbateri privind anumite sectoare ale Deltei Dunarii › Blocaj canal Zaton-Buhaz
Tagged: Zaton-Buhaz
Salutare barcagii…
deschid sezonul 2019 cu o tura de o saptamana in Delta de sud-vest si pe lacul Razim.. intentionez sa urc canalul Zaton-Buhaz spre Sf Gheorghe dinspre Perisor… aici am o intrebare: citind postarile mai vechi ale lui Pupezica dar si prin alte chat-uri dedicate, am retinut ca la cca 3 km de jonctiunea Zaton-Perisor, pe sensul spre Sf Gheorghe, canalul Zaton-Buhaz este blocat de mai multi azi de o formatiune vegetala ( plaur si vegetatie acvatica) pe o distanta de mai mult de 1 km si traversarea acestei zone este foarte anevoiosa, daca nu imposibila. Eu am o barca de 7m pe 2,5 de 3 tone din otel, cu motor inbord de 36 de cp. Stie cineva care este situatia la zi ( sau macar in din ultima vreme?)… Multumesc mult pentru ajutor
Pingu
Salut Pingu,
Am fost eu in data de 27-28 Mai si deja era multa vegetatie. Pana acum cred ca deja este foarte greu sa treci pe acolo. Pe scurt, eu nu te sfatuuesc sa iti faci planurile ca si cum ai putea trece. Vezi ca si daca insisti totusi si ramai intepenit, este urat si sa te intorci…
Salut din nou,
Parerea mea este sa nu incerci cu barca ta sa treci. Incearca primavara devreme inainte de dezvoltare vegetatie.
© 2013 - 2015 Pupezica - Ghidul Deltei Dunarii