BINE TE-AI NASCUT FORUM GDD
- This topic has 2 replies, 2 voices, and was last updated 12 years, 1 month ago by .
Viewing 2 reply threads
Viewing 2 reply threads
- You must be logged in to reply to this topic.
Sunteti bineveniti pe Ghidul Deltei Dunarii ! › Forums › Sugestii ale utilizatorilor Ghidului Deltei Dunarii › BINE TE-AI NASCUT FORUM GDD
Tagged: BINE TE-AI NASCUT FORUM GDD
Am tinut sa fiu primul care posteaza pe acest forum si din pacate am ratat!
Dar asta nu ma impiedica sa-i urez multe posturi bune, subiecte interesante si utile tuturor cititorilor!
Multa sanatate celui care la infiintat si sa ne tina la curent cu tot ce face in plimbarile lui saptamanale prin Delta Dunarii.
Sa ne traiesti Bogdane si multe salutari Pilotului!
Ciby, mai intai tin sa-ti multumim si eu si Pilotul meu pentru gandurile bune si pentru urari !!! Si mai ales, vreau sa-ti dau o veste care sa te bucure (sper) : ESTI PRIMUL CARE A SCRIS PE ACEST FORUM, ceea ce ai vazut tu era o postare de test !!! Ca atunci cand faci cadou un portofel, pui si un Euro in el….
Sa ne traiesti Ciby si sa deslusesti Delta Ta pe Forumul GDD !!!
Draga Ciby si tuturor celorlalti prieteni si cititori de-ai mei, va salut pe toti din … Delta Dunarii !!! Pregatindu-ne de tura, m-am gandit sa scriu doua randuri…
Azi, cu ajutorul lui Dumnezeu, vrem “sa stergem” ultima “pata alba” pentru Pupezica si Pilot din Delta Dunarii… Inca nu divulg. A nu se intelege “trufia” de a o cunoaste integral… A se intelege pasiunea de a o parcurge integral… Pe Ea, pe frumoasa Delta, care mai are atat de multe de spus si atatea de aratat !!! Noi abia incepem sa o cunoastem …
© 2013 - 2015 Pupezica - Ghidul Deltei Dunarii