Reply To: Pescuitul … cu masina in Delta Dunarii
Sunteti bineveniti pe Ghidul Deltei Dunarii ! › Forums › Intrebari ale utilizatorilor Ghidului Deltei Dunarii › Pescuitul … cu masina in Delta Dunarii › Reply To: Pescuitul … cu masina in Delta Dunarii
Sa incepem cu sfarsitul … Harta Detaliata a Deltei Dunarii :
Stimate Domnule Radu …,
In primul rand va multumesc pentru aprecieri si imi cer scuze pentru delay – ul cu care v-am raspuns.
Harta Detaliata a Deltei Dunarii a fost realizata de mine prin efort propriu de documentare, utilizand ca si “baza” informatiile incomplete existente pe OSM – Open Street Map. Desi am incercat in repetate randuri sa-mi clarific problematica de copyright cu cei de la OSM, nu am reusit acest lucru pana in prezent. Ca urmare, am decis sa procedez exact ca si ei : sa “expun” Harta Detaliata a Deltei Dunarii spre consultare for free, pe Net, fara a o distribui, edita sau comercializa, nici in format “hartie”, nici in format digital.
In schimb, va pot pune la dispozitie Harta Deltei Dunarii a Domnului Profesor Petre Gastescu, realizata in 1983. Evident, nu este atat de detaliata ca si harta mea, insa constituie o foarte buna baza de plecare pentru proiectarea unei ture sau pentru identificarea grindurilor. Harta Deltei Dunarii este scanata in 4 sectiuni, fiind alcatuita din 4 fisiere de mari dimensiuni, posibil a fi transmisa in 4 mailuri consecutive. Daca va intereseaza aceasta harta, va rog sa-mi trimiteti un mail in acest sens.
Pentru explicatii suplimentare / date / detalii privind anumite sectoare ale Deltei Dunarii, va astept pe Forum GDD. Daca aveti dificultati in ceea ce priveste crearea contului, respectiv initierea unui topic nou, nu ezitati sa ma contactati pe mail.
Cu stima,
Pupezica
-
This reply was modified 11 years ago by
Pupezica.