Reply To: Sfaturi pentru o vacanta de o saptamana cu barca in Delta
Sunteti bineveniti pe Ghidul Deltei Dunarii ! › Forums › Intrebari ale utilizatorilor Ghidului Deltei Dunarii › Sfaturi pentru o vacanta de o saptamana cu barca in Delta › Reply To: Sfaturi pentru o vacanta de o saptamana cu barca in Delta
Buna dimineata, Pupezica & all!
Am inteles: The Deltaic Republic / Kingdom, dupa preferinte.
Foarte practice si intr-adevar intuitive conceptele. Am citit despre fiecare zona si astfel imi va fi mai usor sa integrez sfaturile si informatiile tale/voastre.Spor la calatorit!
Weekend placut tuturor!Tudor
Buna dimineata Tudor,
Am putin timp, asa ca voi face o descriere sintetica a turei, pentru o mai usoara descriere exhaustiva ulterioara.
DESCRIERE SINTETICA I – Traseu Tudor
Etapa I:
Tulcea – Dunare (Bratul Tulcea) aval – Canalul Mila 36 spre NE – Intersectia “tripartita” a Canalului Mila 36 cu Canalele Sireasa (V) si Sontea (E) – Campare pe malurile inalte ale Canalului Sireasa sau la intrare pe Canalul Sontea.
Optional:
(1) Vizitarea Coloniei Trofilca cu intrare de pe Canalul Sireasa – Ramura Sudica
(2) Pescuit la stiuca pe Canalul Sireasa
Etapa II:
Intersectia “tripartita” a Canalului Mila 36 cu Canalele Sireasa (V) si Sontea (E) – Canalul Sontea Veche (E) – Canalul Olguta (E) – Canalul Sontea Veche (E) – Campare sau pensiune in Mila 23
Optional:
(1) Vizitarea Lacului Nebunu (atentie : zona complet protejata)
(2) Vizitarea Lacului Baclanestii Mari
(3) Pescuit la stiuca in “gura” Lacului Baclanestii Mari
(4) Traseu alternativ pe Lacul Baclanestii Mari : Intrare pe Lacul Baclanestii Mari spre N – Canalul “de argint” (NE) – Canalul Razboinita (S) – Canalul Sontea Veche
(5) Vizitarea Lacului Fortuna cu intrare prin S24
(6) Pescuit la stiuca in zona intersectiei dintre Garla Sontea – Canalul Olguta