Reply To: Sfaturi pentru o vacanta de o saptamana cu barca in Delta
Sunteti bineveniti pe Ghidul Deltei Dunarii ! › Forums › Intrebari ale utilizatorilor Ghidului Deltei Dunarii › Sfaturi pentru o vacanta de o saptamana cu barca in Delta › Reply To: Sfaturi pentru o vacanta de o saptamana cu barca in Delta
Salut, Alex!
Multumesc pentru idei! Da, adevarul este ca nu am fost destul de explicit si de aceea va fi nevoie de unele precizari.
Nu intentionez sa trag la nicio pensiune sau hotel. Vreau sa traim pe barca, sa dormim pe barca, sa ne gatim mancarea singuri in general, cu exceptia catorva mese de luat pe la localnici, pentru ca stiu ce minunatii exista pe acolo.
Am fost de multe ori la pescuit in Delta, m-am si vajait binisor. Acum vreau sa vad si mai ales sa le ofer copiilor posibilitatea sa vada. Iar pentru asta vajaiala este absolut necesara. Iar mie imi si place tare mult sa navighez. De aceea prefer sa las barca la Tulcea, pentru ca stiu si locurile, am facut-o de multe ori, sunt obisnuit cu apele si asta ma ajuta sa intru in modul navigatie in Delta, sa imi fac incalzirea cum ar veni. Pe bratul Sfantul Gheorghe nu am mers decat cu “Pasagerul”. Este singurul brat pe care nu l-am parcurs complet fiind la mansa.
Orice sfat suplimentar, orice idee sunt foarte bine venite.
Spor in toate!
Tudor