Reply To: Sfaturi pentru o vacanta de o saptamana cu barca in Delta
Sunteti bineveniti pe Ghidul Deltei Dunarii ! › Forums › Intrebari ale utilizatorilor Ghidului Deltei Dunarii › Sfaturi pentru o vacanta de o saptamana cu barca in Delta › Reply To: Sfaturi pentru o vacanta de o saptamana cu barca in Delta
Pupezica, multumesc foarte mult pentru sprijin! Vad mai jos ca deja sunt si alte persoane interesate sa ma ajute si asta mi se pare extraordinar.
Despre traseu nu voi spune decat ca este exact ceea ce visam sa fie: acoperirea “intregii” Delta si posibilitatea pentru copiii de a se putea indragosti definitiv de complexitatea ei si a naturii in general. Pentru mine – trecerea la un alt nivel de cunoastere a Deltei, nivel dupa care ma uit de mult si pe care nu l-as fi putut atinge fara acest ajutor impecabil. DA, tura este acceptata si deja incep sa ma simt obligat sa fac tot ce pot pentru a o face vara aceasta. 🙂 Dar nu depinde numai de mine.
Inca o data, MULTUMESC!
Tudor
PS – vad ca desi ieri au fost doua reply-uri, desi am optat sa primesc e-mail cand exista reply-uri, nu am primit nicio notificare.