Reply To: Canalul "zimtat" dintre Papadia Noua si Canalul Cranjala
Sunteti bineveniti pe Ghidul Deltei Dunarii ! › Forums › Toponimia canalelor si a lacurilor in Delta Dunarii – vechi si nou › Canalul "zimtat" dintre Papadia Noua si Canalul Cranjala › Reply To: Canalul "zimtat" dintre Papadia Noua si Canalul Cranjala
Saptamana viitoare o sa ajung si dupa cum se prevede cu pescuitul o sa trec zilnic pe acolo. Doar sa intreb ceva localnici, pe Nea Ilie ce are gradina langa intersectia cu Apicol. El trebuie sa stie.
Poate ne vedem in weekend-ul urmator pe la Maliuc!
Canalul Apicol a fost adancit in urma cu vreo 15 ani, dar de atunci si pana acum s-a colmatat la loc. Pe ape mari exista posibilitatea de a iesi din Arhipenco in Cranjala pe el, dar acum nu se mai poate.
Un bun prieten din Maliuc ne-a sunat sa-i cumparam un impeller pentru un Yamaha de 6 cai. Cand l-am intrebat ce-a patit ne-a spus ca l-a infundat cu bradis pe Apicol si ca “in viata mea nu mai trec pe acolo!”
Asa ca noi l-am evitat intotdeauna. Era mai aproape si mai atragatoare Fortuna.
Foarte tare chestia cu saptamana viitoare. Sa vedem daca ajung prin Delta… Daca ajung, ne vedem sigur.
Legat de Apicol, eu am incercat de mai multe ori asta vara, pe cote enorme si n-am putut trece, venind dinspre Papadii. Invers n-am incercat. Repet, s-ar putea sa nu fi stiut eu pe unde… dar ma indoiesc !!!