Reply To: Iesirile din Dunavatu de Jos pe ape mici : Traseu Catalin alias Republicii
Sunteti bineveniti pe Ghidul Deltei Dunarii ! › Forums › Intrebari ale utilizatorilor Ghidului Deltei Dunarii › Iesirile din Dunavatu de Jos pe ape mici : Traseu Catalin alias Republicii › Reply To: Iesirile din Dunavatu de Jos pe ape mici : Traseu Catalin alias Republicii
Salut,
Cum adica “Din can. Dunavat nu se poate iesi in Dunare, este colmatat la iesire”?
Canalul Dunavat iese din Bratul Sf Gheorghe si curge spre Razelm, cel putin asa era ultima data cand l-am strabatut eu.
Vrei sa spui ca nu se trece din Bratul Sf Gheorghe in Canaul Dunavat la cantonul ecologistilor / fosta cherhana, unde sunt acum o gramada de pensiuni?? Te rog clarifica!
Multumesc anticipat!
Alex, n-am spus eu, a spus Republicii, eu doar l-am citat. Este imposibil asa ceva, pe Dunavat se merge cu vaporul, cu velierul lestat fara probleme. Ai 4 – 5 m de apa INDIFERENT de cota apelor Dunarii la Tulcea. Dar am luat-o incet, cred ca se refera la Dranov.
De aceea l-am rugat pe colegul nostru Catalin alias Barcaholic Republicii sa revina cu explicatii… Dar am luat-o incet 🙂