Reply To: Intrebarile lui Marius
Sunteti bineveniti pe Ghidul Deltei Dunarii ! › Forums › Intrebari ale utilizatorilor Ghidului Deltei Dunarii › Intrebarile lui Marius › Reply To: Intrebarile lui Marius
Salut Bogdan ,
Intr-adevar ,drumul este anevoios , pe anumite portiuni , groaznic . Eu am parcurs in ultimii 3 ani , drumul T. Vladimirescu – Pardina , cu masina si a trebuit sa fiu foarte atent la fiecare denivelare insa am ajuns “intreg” la destinatie .Probabil ca o sa fie destul de greu pentru ei sa ajunga in zona Tataru ,mai ales ca este pentru prima oara cand parcurg acest transeu .
Am mentionat de pensiune numai in ideea de a aplea la ei sa-mi spuna daca se poate ajunge acolo cu masina .Noi stam cu cortul . Caut o oaza de liniste , vreu sa stau 8 zile sa-mi incarc bateriile pescuind .O sa fac poze in toata perioada asta si ti le trimit . In cazul in care o sa ti se para ceva interesant , le poti posta .O sa dau la clonc in fiecare zi asa ca voi fi atent la fiecare detaliu vis-a-vis de structura senalului sau alte informatii interesante despre zona respectiva ,
Iti multumesc pentru ajutor .
Marius