Reply To: Intrebarile lui Marius
Sunteti bineveniti pe Ghidul Deltei Dunarii ! › Forums › Intrebari ale utilizatorilor Ghidului Deltei Dunarii › Intrebarile lui Marius › Reply To: Intrebarile lui Marius
Salut Bogdan ,
Iti multumesc pentru raspuns .
M-am mai interesat in stanga si-n dreapta , pe la pescarii care au fost in zona si inteleg ca Ostrovul Tataru este al nostru .Inteleg ca de la Chilia Veche se poate trecu cu bacul pe Ostrov .
O sa povestesc dupa ce ma intorc din zona . Sper sa nu ajung pe meleaguri ucariniene …din greseala .
Numai bine ,
Marius
Salut Marius,
Daca te uiti pe Harta detaliata a Deltei Dunarii (ver. 1.2 – 05.08.2013) , se vede granita cu Ucraina figurata cu un soi de linie mov. Confirm, Ostrovul Tataru, “prins” intre Bratul Tataru si Bratul Chilia este al nostru.
Celebra “trecere cu bacul” de care vorbesti este un bac vechi si obosit situat chiar la “intersectia” dintre Bratul Tataru si Centura Vestica a Chiliei, Canalul Pardina cum il mai numesc localnicii. Daca consulti aceeasi harta, DJ222N pare continuu, ceea ce este gresit. Bacul “suplineste” lipsa vreunui pod si “actioneaza” la cerere.
Dar am si eu o intrebare: tu nu te duci cu barca ???