Reply To: Intrebarile lui Marius
Sunteti bineveniti pe Ghidul Deltei Dunarii ! › Forums › Intrebari ale utilizatorilor Ghidului Deltei Dunarii › Intrebarile lui Marius › Reply To: Intrebarile lui Marius
Scuze de intarzierea raspunsului… sa o luam pe rand:
Intrarea pe Chilia o voi face din Canal 36 , traseu pe care il cunosc destul de bine.
Ce trebuie sa stii este ca pe partea stanga (V) inainte de podul de peste Canalul Mila 36 la iesirea in Bratul Chilia este un post al Politiei de Frontiera care in general te cam opreste sa te legitimeze. Nu sunt agresivi, as spune chiar dimpotriva. Iti spun aceste lucruri ca sa nu treci ca vantul si ca gandul pe-acolo.
De la afluenta 36 cu Chilia devine parte necunoscuta pentru care am nevoie de ajutorul si sfaturile tale .As vrea sa stiu daca gasesc vreo benzinarie pe bratul Chilia, intre Tatanir si Chilia veche , daca sunt zone catre trebuie ocolite ( acum apa scade destul de mult ) sau alte zone “sensibile ”.
Chilia este cel mai mare brat al Dunarii, carand cca 60% din apa Dunarii, restul impartindu-se intre Bratul Sulina si Bratul Sfantu Gheorghe. Ai apa… cat China, daca tii senalul. Vei vedea ce inseamna “industrie navala” si vase in dreptul Ismailului !!! Dupa stiinta mea nu are zone sensibile tot Bratul Chilia. Dar inca o data spun, cand glisezi intre zonele de pescuit, tine senalul balizat, pe partea romaneasca.
Benzinarii nu am vazut nici una. Am intrebat in schimb, special pentru tine, la Star 2000. Ei nu au nici una pe Bratul Chilia, cu exceptia celei din Chilia Veche. Pot sa ma insel, dar cu siguranta o canistra doua de benzina raportat la puterea motorului nu strica sa ai pe barca.
Intrarea pe Tataru se face la jumatatea Ostrovului Daleru Mare ?Ostrovul Tataru Mare este al nostru , nu?
La prima intrebare : Da. La a doua intrebare : NU
Am discutat cu Vali pe Capcompas subiectul. Poti sa te documentezi aici:
1. Ostrovul Daleru Mare I
2. Ostrovul Daleru Mare II
3. Ostrovul Daleru Mare III
Coordonatele GPS aproximative ale intrarii dinspre SE pe Bratul Tataru le gasesti pe Ghidul Deltei Dunarii aici : Delta de Nord – Intrarea 40 – Bratul Tataru (SE)
Bafta Multa !!!