Reply To: Acesasta pasarica este un sticlete ???
Sunteti bineveniti pe Ghidul Deltei Dunarii ! › Forums › Fauna si Flora din Delta Dunarii › Acesasta pasarica este un sticlete ??? › Reply To: Acesasta pasarica este un sticlete ???
Specia este în expansiune, fiind deja apariție obișnuită în tot sudul României, fiind pe alocuri chiar comun. În Dobrogea este o apariție mai veche, acolo este comun. În 2010 a fos o “invazie” mai semnificativă, când specia a fost observată și în județele Iași, Cluj, Bihor, Arad etc.
În Bărăgan, lângă Dunăre (Oltina, Bugeac, zona Băneasa) este chiar foarte comună.
Unde ați observat pasărea?
Buna ziua Domnule Coracias,
Incep prin a va multumi pentru contributiile Dvs. aduse pe Forum GDD. Din pacate nici macar eu nu m-am obisnuit cu acest forum nou !!! 🙂 Acesta este motivul pentru care nu am reactionat pana acum…
Acesasta platforma de forum aleasa de mine pentru NOUL Forum GDD (aflat in curs de migrare a informatiilor de pe VECHIUL Forum GDD) are avantaje si dezavantaje fata de prima versiune utilizata.
In opinia mea unul dintre dezavantajele majore este ordonarea posturilor dupa “Reply”-urile asezate in ordine invers cronologica sub postul catre care s-a dat reply si nu in ordine cronologica “normala”, unul sub celalalt.
Inclusiv colegul Ciby mi-a semnalat acest lucru…
Ca sa conchid, din aceasta cauza nu am observat posturile Dvs decat … azi, lucru pentru care imi cer scuze. In continuare sunteti binevenit pe Forum GDD alaturi de ceilalti colegi mai vechi.
Cu stima,
Pupezica