Reply To: Nu-mi place
Sunteti bineveniti pe Ghidul Deltei Dunarii ! › Forums › Sugestii ale utilizatorilor Ghidului Deltei Dunarii › Nu-mi place › Reply To: Nu-mi place
Quote from hreho on February 7, 2014, 13:13
Nuuuu…motoru’ de la barca. Eu sint mai mult canoe, expeditii pe indelete si caut inca o barcuta ideala pentru Delta(care sigur nu exista).
Barca ideala pentru Delta Dunarii exista de multe sute de ani : lotca 🙂 . Ea saracuta a devenit putin desueta acum, in anii grabei continue si fara rost.
Dar modul in care inainteaza printre stufuri, pe apa sau namol, cum navigheaza cu o vela simpla sub vant, cum urca in curentul Dunarii manevrata agale din doua rame, este exprimarea potrivirii perfecte.
Am fost in Delta cu caiacul, cu canoea, cu lotca, cu velierul. Lotca “rules” ! 🙂
Pupezica stie cat ii respect dedicatia si munca depusa. El a facut asta din pasiune. Si eu traiesc incursiunile in Delta tot din pasiune. Doar ca eu impart asta cu prietenii, iar el face publica informatia catre absolut toti doritorii de a intra in lumea deltaica. E un gest altruist, atat timp cat iata, nu scoate un profit.
Personal traduc astfel : eu raman in lumea de poveste a Deltei, iar el intra in zona de documentar 🙂 .
P.S.
Hreho, obiceiul tau bun este in asentimentul meu total: expeditii pe indelete, in canoe. Tu si cei ca tine formati masa de turisti de care Delta are nevoie, pentru a se pastra salbatica si frumoasa.