Reply To: Nu-mi place
Sunteti bineveniti pe Ghidul Deltei Dunarii ! › Forums › Sugestii ale utilizatorilor Ghidului Deltei Dunarii › Nu-mi place › Reply To: Nu-mi place
Multumesc pentru aprecieri dar si pentru critici.
Vreau insa sa fac cateva precizari sau / si sa va pun cateva intrebari:
1. Asa cum am mai spus, intregul proiect GDD, de la faza de documentare pana la realizare, gazduire, mijloace tehnice, TOT GDD – ul mai pe scurt, este realizat prin efort propriu de catre mine si de catre Pilot.
2. Nu sunt un profesionist nici al scrisului, nici al fotografiei si nici al web-designului, pregatirea mea de baza fiind de inginer hidro, specializat mai apoi in retele de calculatoare.
3. Ceea ce fac, fac din pasiune si nicidecum in scop comercial.
4. V-as ruga sa detaliati ceea ce nu va place, poate voi putea imbunatati, nu numai pentru Dvs., dar si pentru ceilalti utilizatori.
5. Cand va referiti la “motor”, va referiti la site (care este construit pe platforma wordpress) sau va referiti la Forum GDD, care este o entitate separata, integrata in site ?
6. Site-ul se incarca mai greu, din cauza “masinii” slabute pe care este gazduit, lucu care se va remedia in scurt timp.
7. Forum GDD va ramane momentan pe aceasta platforma de la Lucid Crew din cel putin 2 motive : numarul momentan scazut de utilizatori si dificultatile de portare a informatiilor / conturilor existente.
Cu stima,
Pupezica