Reply To: Canalul Dranov
Sunteti bineveniti pe Ghidul Deltei Dunarii ! › Forums › Dezbateri privind anumite sectoare ale Deltei Dunarii › Canalul Dranov › Reply To: Canalul Dranov
Salut,
Am parcurs canalul Dranov venind dinspre Dunavat in data de 22 august.La acea vreme cota la Tulcea era de +56 cm.Canalul perpendicular care leaga Dunavatul de Dranov avea apa buna,in jur de 1,5 m-nu stiu cum se cheama dar banuiesc ca este vorba de “fake cocos” conform Pupezicii.Am facut apoi stanga pe Dranov pentru a iesi spre bratul Sf.Gheorghe.Cam trei sferturi din el avea apa ok-in jur de 1-1.2m.Ultimul sfert a fost un cosmar-apa foarte mica,radacini in apa si copaci rasturnati care blocau partial canalul.Pot spune ca am avut mare noroc ca am reusit sa trec cu bine.Deci trebuie sa tii cont ca acum cota la Tulcea este cam cu 13-15 cm mai scazuta si sa tii cont de pescajul pe care-l ai la barca…Eu am trecut avand un pescaj in jur de 0.6m…Parerea mea personala este sa lasi acest canal momentan deoparte si sa-ti gasesti alta ruta…Hotararea i-ti apartine.
Toate cele bune!