Ghidul Deltei Dunarii

POSTURI RECENTE

• Tura in Delta Dunarii 2018.04.06 – Colonia Trofilca
  • Tura in Delta Dunarii 2017.12.03 – Z4 – De la Sulina la Tulcea
  • Tura cu masina in Delta Dunarii 2017.12.02 – Z3 – Digul Cordon Litoral
  • Tura in Delta 2017.12.02 – Z3 – Rasaritul Noros pe Plaja din Sulina 1 si Digul Cordon Litoral
  • Tura in Delta Dunarii 2017.11.30 – Z1 – De la Tulcea la Sulina

Recent Comments

• Pupezica on Delta de Vest – Intrarea 1 – Canalul Mila 36 (S)
  • Vio on Delta de Vest – Intrarea 1 – Canalul Mila 36 (S)
  • Pupezica on Iesiri din Delta Dunarii pe Marea Neagra – Iesirea 8 – Ciotica
  • Seasick and Grumpy on Iesiri din Delta Dunarii pe Marea Neagra – Iesirea 8 – Ciotica
  • Pupezica on Tutorial Forum GDD

Archives

• April 2018
  • December 2017
  • November 2017
  • August 2017
  • July 2017
  • June 2017
  • May 2017
  • April 2017
  • March 2017
  • February 2017
  • January 2017
  • December 2016
  • November 2016
  • October 2016
  • August 2016
  • July 2016
  • June 2016
  • May 2016
  • April 2016
  • March 2016
  • February 2016
  • January 2016
  • December 2015
  • November 2015
  • October 2015
  • September 2015
  • August 2015
  • June 2015
  • May 2015
  • April 2015
  • March 2015
  • February 2015
  • January 2015
  • December 2014
  • November 2014
  • October 2014
  • August 2014
  • June 2014
  • May 2014
  • April 2014
  • March 2014
  • February 2014
  • January 2014
  • December 2013
  • November 2013
  • October 2013
  • September 2013
  • August 2013
  • July 2013
  • June 2013
  • May 2013
  • April 2013
  • March 2013
  • December 2012
  • November 2012
  • October 2012
  • September 2012
  • August 2012
  • July 2012
  • June 2012
  • May 2012
  • April 2012
  • March 2012
  • November 2011
  • September 2011
  • August 2011
  • July 2011
  • June 2011
  • May 2011
  • April 2011

Categories

• Articole
  • Avertizari Hidrologice
  • Inedit
  • Legende
  • Proiectare Ture
  • Ture

Meta

• Register
  • Log in
  • Entries feed
  • Comments feed
  • WordPress.org
Ghidul Deltei Dunarii
Navigation
  • Cuvant inainte
  • Utilizarea Ghidului
    • Precizari generale
    • Precizari despre Ture
    • Precizari despre Fotografii
    • Tutorial Forum GDD
    • Glosar de termeni
    • Mic Dictionar
  • Harta Deltei Dunarii
    • Harta detaliata a Deltei Dunarii
    • Harta Deltei Dunarii – OSM
  • Intrari in Delta
    • Bratul Sfantu Gheorghe
      • Intr. 1 – Canalul Mila 36 (S)
      • Intr. 2 – Canal Mila 35 (S)
      • Intr. 3 – Litcov “0” (V)
      • Intr. 4 – Canalul Filat (S)
      • Intr. 5 – Canalul Uzlina (S)
      • Intr. 6 – Canalul Dunavat (N)
      • Intr. 7 – Garla Perivolovca (S)
      • Intr. 8 – Canalul Dranov (N)
      • Intr. 9 – Canalul Erenciuc (S)
      • Intr. 10 – Canalul Palade (NE)
      • Intr. 11 – C-nl. Cordon Litoral (S)
      • Intr. 12 – Garla Turceasca (NE)
    • Bratul Sulina
      • Intr. 13 – Canalul Tataru (S)
      • Intr. 14 – Canalul Arhipenco (S)
      • Intr. 15 – C-nl. Papadia Veche (S)
      • Intr. 16 – Canalul Cranjala (S)
      • Intr. 17 – Spartura in Dig (S)
      • Intr. 18 – Canalul Crisan (NV)
      • Intr. 19 – Dunare Veche (Mila 23)
      • Intr. 20 – Canalul Cazanele (SV)
      • Intr. 21 – Canalul Eracle (SV)
      • Intr. 22 – Canalul Visina (S)
      • Intr. 23 – Canalul Catavaia (S)
      • Intr. 24 – Canalul Sontea (E)
      • Intr. 25 – Canalul Bogdaproste (S)
      • Intr. 26 – Canalul Dovnica (S)
      • Intr. 27 – Canalul Raducului (S)
      • Intr. 28 – Canalul Magearu (SV)
      • Intr. 29 – Dunare Veche (av. Crisan)
      • Intr. 30 – Garla Vatafu (N)
      • Intr. 31 – Cent. Sulinei (N)
      • Intr. 32 – Garla Bursuca (N)
      • Intr. 33 – Canalul Cardon (S)
      • Intr. 34 – Podul de Metal (Sulina)
      • Intr. 35 – Farul Vechi (Sulina)
    • Bratul Chilia
      • Intr. 1′ – Canalul Mila 36 (N)
      • Intr. 39 – Canalul Stipoc (V)
      • Intr. 40 – Bratul Tataru (SE)
      • Intr. 41 – Bratul Tataru (NV)
      • Intr. 42 – Bratul Cernovca (NE)
      • Intr. 43 – Cent. Estica a Chiliei (N)
      • Intr. 44 – Bratul Babina (E)
      • Intr. 45 – Br. Cernovca (Periprava)
      • Intr. 46 – Bratul Musura (N)
    • Golful Musura
      • Intr. 36 – “T. lunga 1” G. Musura
      • Intr. 37 -“T. lunga 2” G. Musura
      • Intr. 38 – “T. scurta” in G. Musura
    • Intrari in Delta de Nord
    • Intrari in Delta de Sud
    • Intrari in Delta Centrala
    • Intrari in Delta de Vest
  • Iesiri din Delta
    • Iesiri pe Razelm
    • Iesiri pe Marea Neagra
  • Canale si Lacuri
    • Canale si Lacuri – Delta de Nord
    • Canale si Lacuri – Delta de Sud
    • Canale si Lacuri – Delta Centrala
    • Canale si Lacuri – Delta de Vest
  • Cotele apelor Dunarii
  • News
  • Acces auto in Delta Dunarii
  • Localitati in Delta Dunarii
  • Cazare in Delta Dunarii
  • Pasarile din Delta Dunarii
  • Poze din Delta Dunarii
  • Hidrologie “populara”
You are here: Home › › Intrunire in Delta Dunarii 1- 2018 › Page 2

Intrunire in Delta Dunarii 1- 2018

Sunteti bineveniti pe Ghidul Deltei Dunarii ! › Forums › Sugestii ale utilizatorilor Ghidului Deltei Dunarii › Intrunire in Delta Dunarii 1- 2018

• This topic has 35 replies, 9 voices, and was last updated 8 years, 5 months ago by IntersectIntersect.
Log In Register Lost Password
Viewing 33 reply threads
  • Author
      ValentinP
      Participant
      Registered On: 10.03.2016
      Topics: 1
      Replies: 13

Buna seara dragi barcagii, pentru intalnirea iubitorilor Deltei propunem in 2018 perioada 31.05 – 3.06

• 07.12.2017 at 7:42 PM #8577
      IntersectIntersect
      Participant
      Registered On: 11.11.2013
      Replies: 20

Va salut,anul viitor cred ca merg si eu. Sper sa am barca gata pana atunci ca si data ar trebui sa fiu acasa.

• 08.12.2017 at 5:16 PM #8578
      republiciirepublicii
      Participant
      Registered On: 19.07.2013
      Topics: 3
      Replies: 82

Salut prieteni! Salut initiativa lui Valentin si indirect a lui Tibi de lansare a propunerii de intalnire pentru 2018 daaar mai este mult pana atunci si din partea mea este muuult prea devreme dar este bine ca este vointa de iesire la apa.
      Eu am o problema cu locurile de cazare,NU stiu de ce dar ma simt cu musca pe caciula deoarece maoritatea au fost facute de mine rezervarile si nu din lipsa de timp cum a vehiculat Tibi ci pentru ca am tinut cont de anumite aspecte care vrem toti sau nu trebuie respectate.In primul rand trebuie stabilit traseul pe zile si locuri de dormit respectiv alimentat carburant apoooi:1.pensiune cu debarcader( pazit,camere video,locuri cel putin 5)
      2.disponibilitate pentru o singura noapte(majoritatea refuza una noapte de cazare)
      3.servirea mesei(cel putin cina)
      4.numarul de camere(pt.2017 am avut nevoie de 6-7 camere si nu toate pensiunile se incadreaza.
      5.bugetul fiecaruia(nu toti ne permitem pensiuni de 70-100 euro pe noapte)
      7.in unele localitati din Delta oferta este extrem de saraca si trebuie sa acceptam si compromisuri si un minim de confort,oricum mai bun decat o cabina de barca sau un cort.
      8.multe pensiuni auzind ca venim cu barci proprii mi-au refuzat rezervarea din dorinta de a mai incasa ceva din plimbarile cu barcile proprii.
      Am dorit si doresc sa stam toti intr-un loc,sa mancam impreuna si sa socializam cum dealtfel s-a intamplat in toate iesirile de pana acum,dar fiecare poate avea o parere proprie si o experienta proprie (nu Silviu ?) si putem schimba formatul intalnirilor viitoare in semiintalniri intrun loc stabilit unde sa vina fiecare de la pensiunea lui.
      Acum astept propunerea lui Pupezica de traseu unul nou nout si nemaivazut.Cu stima Catalin cu musca pe caciula.

• 08.12.2017 at 8:31 PM #8579
      Silviu
      Participant
      Registered On: 24.08.2016
      Topics: 0
      Replies: 14

Salut Prieteni
      Catalin dragutule…fii atent : ma pun eu acum in locul tau..daaaaaaaaa ?? si incep din februarie
      – dau sute de telefoane pe la toti idiotii care nu prea stau pe la telefon si cand raspund habar n-au de ei.Cand au habar..mint de sting.
      – stau si negociez toate aspectele de mai sus ore intregi ca eu nu am altceva de facut
      – dau raportul aici pe grup la toti ..fiecare cu pretentiile lui si incerc sa ii impac pe toti nemultumitii care raspund din an in paste.( noi adica )
      – lamuresc nevasta ca nu stau de placere pe net si la telefon toata ziua
      – nevasta nu intelege de ce trebuie sa fac eu treaba asta ca oricum n-o sa imi multumeasca nimeni si o sa se strambe toti ( intodeauna nevasta sesizeaza aceste aspecte inaintea barbatului..instinct )

ASA CA ….eu sa zicem ( sau tu in cazul asta ) NU O SA MA SIMT O CLIPA CU MUSCA PE CACIULA .
      Deci prietene..nu te indoi niciun moment de apreciere muncii depuse, si pune mana pe alambic sa faci tuica de aia buna.

Cu drag
      Silviu

• 08.12.2017 at 8:48 PM #8580
      republiciirepublicii
      Participant

Salut Silviu!Daca aduc tuica de anul trecut o fi prea veche ca anul asta nu am avut nici un fruct.De abia astept sa ne reiantalnim in balta toata gasca si de ce nu si barcagii noi la intalnirile GDD.

• 11.12.2017 at 11:03 AM #8584
      Sumila
      Participant
      Registered On: 30.01.2016
      Topics: 4
      Replies: 34

Buna ziua,
      Dorim sa ne alaturam la intrunirea din DD in primavara anului 2018.
      Sfarsitul lui Mai inceputul lui Iunie este PERFECT pentru noi.
      Luna Mai in ultimii ani a fost foarte schimbatoare.
      Pana azi nimeni nu a solicitat o schimbare a datei de intrunire.
      Daca se poate pana in jur de 15 ianuarie 2018 sa se decida perioada intrunirii.
      As dori sa ma inscriu pentru statiune in prima zi la Casa de Pensii (15-16 ian.).
      Noi vom fi 2 persoane (tata si fiu).
      Avem un cort pentru barca in care dormim. Vom lua bagaj minim (pt. glisare) ca sa ne tinem dupa voi.
      Sper sa fie Dunarea la cote rezonabile pentru a nu-l incurca pe Pupezica in alegerea unui traseu placut si deosebit.
      Deabia astept sa va cunosc nu doar de pe Forum.
      O zi buna si multa sanatate.
      Sarbatori fericite alaturi de cei dragi.
      Cu respect,
      Sumila

• 11.12.2017 at 11:27 AM #8585
      gabytzu
      Participant
      Registered On: 07.10.2013
      Replies: 30

Salutare tuturor !

ca si data propusa pentru mine nu este ok . pe weekend nu sunt disponibil (31.05-03.06).imi pare rau :((

Propun ca fiecare sa caute locuri de cazare , sa nu fie probleme ca in anii trecuti …

numai bine !

• 11.12.2017 at 12:06 PM #8586
      republiciirepublicii
      Participant

Salut prieteni! Si pentru mine este tarziu 31 Mai propun sa pergem cu o saptamana mai devreme ceva de genul 20-23 Mai ,iar in privinta timpului eu zic sa nu ne facem probleme ca am mers si pe 4 Mai in anii anteriori si timpul a fost superb.O zi buna tuturor.

• 11.12.2017 at 12:54 PM #8587
      Sumila
      Participant

Buna ziua,
      Dl.Gabytzu mi-a stricat ziua de azi.
      Stie de pe acum ca pe 3 Iunie e ocupat.
      Foarte bine plecam pe 29 Mai/30 Mai sau plecati spre casa cu o zi mai devreme.
      Ce mai conta o astfel de mica schimbare ASTA SE FIXA MAI APROAPE DE DATA PROPUSA DE PLECARE NU IN 2017.
      Cazarea nu ma intereseaza.
      20-23 Mai 2018 cine stie cum o fi probabil este o data convenabila pentru mai multi.
      Numai sa nu tot mutati si sa tot mutati pana pe la 1 Mai ca nu mai merg.
      Nu ma duc la noroc in luna Mai care este destul de schimbatoare.
      Nu vreau sa ma ploua sau sa fie frig.
      Poate nu sunt clar inteles.
      Va dau un ex. Munte peste 2000 m altitudine.
      Perioada august-septembrie este optima pentru urcat.
      Zapada s-a topit peste tot.
      Pleci in iunie/iulie spre Vf.Moldoveanu sau faci trasee de creasta prin Masivul Fagaras. Sansele de a ninge sunt 75% si temperaturile noaptea de – 5 gr.C sunt des intalnite.
      Fara suparare dar eu nu sunt ca dl.Pupezica sa tac ca sa nu supar pe nimeni.
      Sper sa nu va mai duceti tot mai aproape de 1 Mai.
      Asa e pe toate forumurile cei care posteaza mult se cred sefi si ceilalti trebuie sa se conformeze exact la ce spun ei.
      O zi buna.
      Cu respect,
      Sumila

• 11.12.2017 at 10:39 PM #8588
      republiciirepublicii
      Participant

Dl.Sumila timpul este PROBABIL si conform celor 4 intalniri in DD care toate au fost la inceput de Mai NU a plouat nici macar o zi si puteti vedea in foto ca suntem sumar imbracati.Data si perioada VOR fi clarificate de comun acord iar apoi vine cine poate si se incadreaza in timp.Am lasat impresia cumva NOI cei care am participat la toate intalnirile ca ne-am certat si am facut careva pe seful ? total gresit daca cineva a inteles asa ceva ne-am inteles de minune si totul a fost fff frumos si democratic si asa va fi si la urmatoarele intalniri.Cu stima prieteni barcagii.

PS Promit sa scriu mai putin si sa citesc mai mult.

• This reply was modified 8 years, 7 months ago by republiciirepublicii.
    • 12.12.2017 at 4:35 PM #8598
      Sumila
      Participant

Prima parte
      Buna ziua,
      Dl.Republicii imi cer scuze (daca am fost inteles gresit) este asa cum spuneti dvs.totul trebuie sa fie frumos si democratic la intalnirea din 2018 si pe acest Forum. Nu sunt fatarnic sau lingusitor. Pentru altii stiu ca nu le place sa le spui mereu adevarul ce sa fac nu suport prostia. Este important pe acest forum serios despre DD cand scrii pe un topic sau sa deschizi un topic nou SA SCRII ceva de “interes general” pentru toti care urmaresc acest site.
      Spuneti si dvs.daca nu am dreptate. Pe 5 Dec., se trezeste cineva care se plictisea acasa, sa deschida un topic si sa ne anunte cu 6-7 luni inainte ca trebuie sa inceapa pregatirea pentru intalnirea din delta 2018. Am fost foarte neplacut surprins. Cineva care nu are ce face deschide un topic despre inceperea pregatirilor pentru intalnire in delta cu 6-7 luni inainte in loc sa se pregatesca de sarbatori pe acasa. Apoi apar postari pe topic care putin probabil pot fi numite de interes general al forului de la acest topic. Se scrie doar asa ca sa ne aflam in treaba de parca nu stim cu TOTII cum e cu infrastructura turistica in DD. Cineva ne relateaza ca se simpte cu musca pe caciula din cauza cautarilor disperate pentru cazare prin pensiunile din delta. Se vine cu o propunere ca sa-si caute fiecare cazare deoarece este greu de organizat asa ceva de cineva anume desemnat de grup. Toti stim nimic nou. Romania este destul de frumoasa, DD in special dar natia este asa cum este, imbogatire peste noapte, infrastructura turistica precara, preturile mai mari decat la Londra, Paris, Roma,etc.si sa te traga in piept cat pot. Apoi de aici apar pe forum alte informatii fara importanta generala. Se vrea semi-intalniri, de ce sa se dea sute de telefoane, fiecare sa-si caute cazare, etc. Un alt subiect aberant care apare, neimportant cu 6-7 luni inainte, este data intalnirii. Asa ceva ar fi treuit sa se discute prin Feb.-Mar.2018. Se face o propunere de cel care a deschis topicul mult, mult prea devreme, cineva incepe sa se vaite ca nu se mai joaca deoarece nu ii place jucaria. Suntem informati cu 6-7 luni inainte de dumnealui ca nu este disponibil peste 6-7 luni de weekend. Decat sa spuna cu tupeu acesta prostioara de “interes general” putea sa-si rezolve problema referitoare la sambata de 3 Iunie cu 1-2 saptamani inainte de plecare prin decalarea cu 1-2 zile inainte a datei de plecare sau pleca cu o zi inainte spre casa. Problema se rezolva “democratic” asa cum spuneti si dvs.ca toate trebuie facute de comun acord, vine cine poate si se incadreaza in timp.

• 12.12.2017 at 4:36 PM #8599
      Sumila
      Participant

Partea a doua
      Asa este trebuie sa recunosc, nu am timp pentru asa ceva, unii care nu au ce face acasa, posteaza si tot posteaza pe diferite foruri. Vrei, nu vrei “POSTACII SEFI” ne devin niste mici lideri si daca vrem sau nu vrem trebuie sa facem cam cum vor ei iar daca este si putintel democratic este aproape OK. Revenim la topic. Un postac sef ne asigura ca il deranjeaza data de sambata 3 Iunie. Brusc apare “pretenarul”care il loc sa-i dea o idee celui cu problema SPUNE ca nu e bine. Punct. Apare astfel o noua problema aparent de interes general. Peste 6-7 luni alcineva ne spune ca este foarte ocupat pentru 31 Mai.2018 si muta plecarea undeva pe la mijlocul lui Mai. Deasemenea ne informeaza ca vremea este “probabila” iar odata candva pe 4 Mai vremea prin delta a fost frumoasa. Probabil pentru “barcagii”de pe forum nu mai are nici o importanta ce spun statisticile Directiei Nationale de Meteorologie. Se mai reaminteste ca majoritatea intalnirilor au fost la inceputul lui Mai. Observ, toate persoanele importante de pe forum sunt f.f.f.ocupate in luna Mai. Permiteti unui simplu postac sa fac o sugestie catre sefi. Decat sa nu se mai tina intalnirea in Mai-Iunie fiind toti sefii f.f.f.ocupati sugerez plecarea in jurul datei de 1 Mai fiind “perioada libera” de la guvern. Asa am rezolvat democratic problemele dvs.de comun acord si vine cine poate si se incadreaza in timp. Probabil este bine pentru toti si este o sugestie de importanta generala pe acest topic. Sper sa nu fi spus o prostioara.
      Pentru ca veni vorba de propuneri avand interes general pentru forum voi sugera cateva propuneri care chiar nu sunt prostioare. Dati exemplu BUN barcagiilor mai tineri cu ce scrieti pe site. Posibil unii mai prostuti sa va creada ce scrieti si sa va ia exemplu. NU VA MAI”FUDULITI”CU ISPRAVILE DVS.CARE NU PREA SUNT DE LAUDA. Unii care urmaresc acest site sunt de-ai nostri plecati la carca in strainatate. Aratati ca sa mai schimbat cate ceva pe aici, prin tara lui “Papura Voda”si nu e chiar “sat fara caini”. Nu va “fuduliti” cu nerespectarea vitezei de deplasare prin DD. Nu mai scrieti ca va deplasati “cu peste 80 km/ora pe canale de 2 m latime”chiar si noaptea tragand din cand in cand o dusca de alcool. Speriati turistii. Nu va mai deosebiti cu nimic de unii localnici certati cu legea. RUSINICA. Nu mai dati buzna peste tot prin rezervatie. Probabil ati si uitat ca mai exista si unde sunt Zonele Strict Protejate de cate ori ati trecut prin ele fara Autorizatie Speciala de la Administratia DD. Incercati sa va uitati mai des pentru a va reaminti pe harti “OFICIALE” ale DD nu doar in harta OSM imbunatatita de dl.Pupezica pentru a vedea DACA este legal pe unde zburati cu 80 km/ora. Incercati sa fiti LEGALI. Nu este nimic de “FUDULIE” doar nerespectarea legii. Si nu in ultimul rand abtineti-va cel putin cu fotografierea “bijuteriilor”dvs.dotate pentru navigatie de noapte si pe de alta parte sa criticati pe unii localnici ca sunt dotati cu barci pentru braconaj. Cam ce credeti ca isi zic altii cand va vad pe apa cu asa ceva. Aratati ca sunteti DOAR turisti pasionati de DD. Mai bine demontati-le ca sa dati exemplu.
      Mai departe dl.Republicii permiteti sa sugerez intr-un fel 2 sfaturi de interes general si democratic cum spuneti dvs.pentru acest topic. Sa ne ocupam pe acest topic, de intalnirea din delta 2018 undeva prin Feb.-Mar. Nu e mare lucru sa ne strangem pentru asa ceva, incetati cu vaicareala referitoere la organizare. Sunteri barbati, barcagii nu babe. NU EU AM DESCOPERIT CA PAMANTUL ESTE ROTUND. Stiti cu totii despre ce voi scrie in continuare ca este asa. Incercati anul acesta o intalnire in delta doar intre “baieti”. Probabil ve-ti scapa de peste 90% din probleme cu stationarea la uscat. Sugerez o intalnire in delta gen “Legiunea Straina” cu a ei deviza “Mergi ori Crapa”. Dl.Pupezica cat si alti de pe forum sunt familiari cu astfel de drumetii prin DD. O ultima sugestie in legatura cu data inceperii discutiilor pe forum despre intalnirea din delta 2018. Observati mai intai vin sarbatorile, pana atunci mai sunt 6-7 luni, lasati subiectul acestui topic pentru Feb.-Mar.2018 acuma ajutati prin casa vine Craciunul si Anul Nou. Vom vedea mai tarziu cum o sa fie cu intalnire. Fara Forum acum. Vin sarbatorile nu plimbareala prin delta. Democratic vorbind.
      Astept cu nerabdare sa ma plimb prin delta sub indrumarea competenta a dl.Pupezica si sa-i cunosc pe “POSTACII SEFI” ai forumului.
      Va doresc sarbatori fericite alaturi de cei dragi. O zi buna.
      Cu respect,
      Sumila

• 12.12.2017 at 8:32 PM #8600
      republiciirepublicii
      Participant

Salutare! Citit tot tot!!!!!Nu inteles nimic!!!!Ca un rezumat Nu va mai treziti aiurea si scrieti pe forum,Nu mai plangeti ca fetele,Nu mai luati sotiile in Delta mergeti ca baietii,Nu mai mergeti cu 80 km/h pe canale de 2 metrii,Nu va mai planuiti viata cu 6-7 luni inainte,etc etc.Deviza zilei Pamantul este rotund.Cu stima unul din POSTACII SEFI!

PS Promit sa nu mai apar on-line pana in februarie-martie……

• This reply was modified 8 years, 7 months ago by republiciirepublicii.
    • 18.12.2017 at 4:35 PM #8615
      ValentinP
      Participant
      Registered On: 10.03.2016
      Replies: 13

Stimate Domn’ Sumila . Nu stim de ce si cu ce drept ne ati agresat in felulu cum ati facut. Poate sunt intre noi sportivi care trebuie sa-si planifice competitiile, medici cu opratii planificate, avocati si constructori sau colegi care vin din strainatate si trebuie sa planifice din timp astfel de activitati. Ca sa nu va deranjam pe dumneavoastra si ca sa puteti planifica cum doriti Dvs noi ne retragem si va dorim un sejour placut si linistit.

PS: colac peste pupaza exact DVS ati fost cel care in anii precedenti nu ati fost in stare sa va organizati din timp! Din pacate toate frustrarile pe care le aveti nu atrag decat negativitate, iar din dorinta de a nu va strica atmosfera interioara va urez sarbatori fericite!

• 18.12.2017 at 8:55 PM #8616
      republiciirepublicii
      Participant

……………!!

Attachments:
      1. craciun-8590.jpg

• 18.12.2017 at 11:50 PM #8618
      Sumila
      Participant

Buna seara dl.Valentin P.,
      Am citit de mai multe ori postarea dvs.dar nu v-am inteles de ce ati scris asa. Poate nu am fost clar pentru dvs.in postarile mele. Ne auzim pe forum prin Feb.-Mar.2018.
      La multi ani, multa sanatate si numai bine. Sarbatori fericite alaturi de cei dragi.
      Cu respect,
      Sumila

• 28.12.2017 at 12:36 AM #8619
      IntersectIntersect
      Participant

Va salut,cum a ramas? Se mai planuieste ceva? Sau a spart Sumila gasca?
      In alta ordine de idei personal pe data de 30 aprilie ajung in Romania dupa data de 1 Mai sunt pregatit. Ceva planuri ? Unde mergem? O perioada?
      Sarbatori fericiti si un An nou imbelsugat.

• 28.12.2017 at 2:18 AM #8620
      republiciirepublicii
      Participant

Salut George,salut prieteni!Sigur ca planuim sa ne intalnim dar asteptam sa treaca sarbatorile si ne apucam hotarat de discutii si negocieri dure pana stabilim o intalnire de vis cum au fost si celelalte,Noi ne consideram prieteni si nu cred ca o discutie in contradictoriu ne poate sparge ,,Gasca,, NU? Salutari si La multi ani tuturor!

• 28.12.2017 at 2:37 AM #8621
        IntersectIntersect
        Participant

🙂 Negocieri dure 🙂 .De spart gasca nici vorba ma amuza doar situatia :)(oricum nu am inteles nici eu nimic din ce sa scris). Pai sa vedem exact cum facem si stabilim, eu m-am apucat de vorba din cauza ca mi-au venit actele si ca sa nu cad in pacat ca si Gabitzu(care face pacatul ca sa isi faca planuri cu juma de an inainte :)) m-am decis sa scriu cand stiam sigur perioada.
        Putem sta si la Sfantu la mine cateva zile sau cum vreti depinde ce traseu faceti. Eu am sa merg cateva zile inainte la Sfantu ca sa aranjez acolo asa ca ori plec de acolo si ne vedem la punctul de intalnire si apoi trecem pe la mine sau cum vreti voi hotarati.
        Dar luati in considerare ca la Sfantu daca doriti se sta la mine.
        Nu stiu ce ati patit cu cazarea in trecut am vazut ceva pe Facebook dar mi-a atras atentia palinca si nu prea am mai luat in considerare restul :).
        Eu am cazare la Mila si sunt sigur ca or sa va placa proprietarii.
        A vb cineva si cu Catalin Galati?

• 28.12.2017 at 12:09 PM #8622
      republiciirepublicii
      Participant

Salut!Catalin din Galati nu este de gasit dar poate apare pe forum ,eu unul as fi incantat sa vina cu noi,iar in privinta traseului sigur vine Pupezica cu varianta buna,eu sunt deschis la orice cat si marinarul meu de incredere(sotia) numai plecarea sa fie undeva maxim pe 20 Mai.

• 28.12.2017 at 4:54 PM #8623
      IntersectIntersect
      Participant

Eu ajung acasa pe data de 19 Ianuarie vorbesc eu cu el. Stiu ca isi vanduse barca si avea alta mai mare in reparatii.

• 28.12.2017 at 5:14 PM #8624
      IntersectIntersect
      Participant

O sugestie pentru cazare la Mila http://www.descoperadeltadunarii.ro/pensiunea-vanessa-3-mila23

• 28.12.2017 at 7:00 PM #8625
      GeorgeGeorge
      Participant
      Registered On: 28.09.2015
      Topics: 5

Salut Catalin, salutari tuturor,
      Bineinteles ca si eu si Lucian asteptam cu nerabdare sa ne vedem in primavara in tura, pe care, de dragul pedantei ar trebui sa o redenumim in “Intrunire in Delta Dunarii 5 sau(2018 nr.1) 🙂 Asta numai adminul probabil ca o poate face 🙂
      Cred ca intre 15- 20 Mai este ideal. Mi-a placut ca nu sunt plase de pescari (prohibitie), nu este aglomerat, apele sunt relativ mari de principiu si vremea …este loterie oricum orice perioada am alege.
      Sa ne auzim cu bine
      Sarbatori fericite tuturor !

• 29.12.2017 at 11:48 AM #8626
      republiciirepublicii
      Participant

Salut George,salut Lucian ,Salutari tuturor!Buna propunerea de modificare a topicului(….admin!)data propusa de Lucian din partea mea este foarte ok 15-20 Mai sau pe acolo plus, minus o zi doua,asteptam reactii din partea celorlalti ….daca au curaj sa scrie pana in Martie cand avem dezlegare.Salutari!

• 29.12.2017 at 12:22 PM #8627
      gabytzu
      Participant

Salutare tuturor !
      Un an nou plin de bucurii si realizari !

Data propusa din punctul meu de vedere este ok plus/minus o zi

Numai bine !

• 29.12.2017 at 5:21 PM #8628
      IntersectIntersect
      Participant
      gabytzu wrote:

Salutare tuturor !
      Un an nou plin de bucurii si realizari !

Data propusa din punctul meu de vedere este ok plus/minus o zi

Numai bine !

Iar incepi 🙂 . La multi ani.

• 29.12.2017 at 9:57 PM #8629
      gabytzu
      Participant

Iar incep… sunt unul din cei care au participat la toate intrunirile de pana acum 5 la nr .

• 29.12.2017 at 11:23 PM #8630
      republiciirepublicii
      Participant

Si euuuuu si sunt si sunt si unul dintre ,,POSTACII SEFI,,care voi merge mereu la intalnirile anuale ale Ghidului Deltei Dunarii.
      PS. Eu de ce nu am emoticoane sau cum pot sa le acesez…ajutor

• 30.12.2017 at 1:01 AM #8631
        nakasone
        Participant
        Registered On: 30.04.2015
        Replies: 1

15-20 Mai pare o data ok.Mai ramane de vazut prognoza meteo. De data asta sper sa pot sa vin.

• 15.01.2018 at 1:03 PM #8654
      PupezicaPupezica
      Keymaster
      Registered On: 29.04.2013
      Topics: 74
      Replies: 381

Buna ziua si La Multi Ani !!! Asa cum am scris pe site … apa sub chila si vant din pupa va urez 🙂

Ma bucura mult activitatea de pe Forum GDD si imi pare rau ca nu am putut participa pana acum. Pentru o noua intrunire in 2018, lunile aprilie si mai sunt cele mai favorabile dpdv al peisajului si al vietii pasaresti.

Fara a avea pretentia de a stabili vreun traseu, va propun, daca cotele apelor Dunarii la Tulcea ne permit (peste + 250 cm), sa ne axam pe explorarea japselor adiacente Garlei Sontea.

De cele mai multe ori, in zonele CELE MAI CUNOSCUTE, poti gasi locuri / lucruri minunate.

Apoi sa coboram spre sud, catre George / Sfantu .

Cu stima pentru barcagii, cu scuze ca am reactionat asa tarziu, sper intr-o INTRUNIRE 1 2018 deosebita.

Pupezica

• This reply was modified 8 years, 6 months ago by PupezicaPupezica.
    • 17.01.2018 at 1:26 PM #8656
      republiciirepublicii
      Participant

Salut prieteni si la multi ani pe 2018! Ca o complectare la cele spuse de Pupezica,ce spuneti de intalnire la Mila 35-vizitare lacurile din zona si cazare prima noapte la Prdina,ziua 2 vizitarea japselor Garlei Sontea si cazare la Mila 23 pentru o noapte sau doua cu plimbari in zona,ziua 3-4(in functie cat stam la Mila 23) zona Caraorman cu cazare si vizite in zona,ziua5 Sf Gheorghe etc.Acum trebuie sa dezvoltam traseul cu ideile fiecarui participant sau cu propuneri de noi trasee.Astept cu nerabdare sa ne vedem….!

• 23.01.2018 at 7:07 PM #8657
      PupezicaPupezica
      Keymaster
      Registered On: 29.04.2013
      Topics: 74
      Replies: 381

Un raspuns scurt 🙂 la postul tau draga Republicii : mi se pare OK. Atentie doar ca Mila 35 PARE o pensiune scumpa sau destul de scumpa. Dar ne interesam.

• 23.01.2018 at 8:19 PM #8658
      republiciirepublicii
      Participant

Un raspuns si mai scurt draga Pupezica,ma refeream la canal Mila 35 unde ne-am mai intalnit.

• 05.02.2018 at 1:03 PM #8659
      GeorgeGeorge
      Participant
      Registered On: 28.09.2015
      Topics: 5

Salutari.
      Din pricina ca un bun amic care este plecat din tara de niste ani, isi doreste foarte mult sa vada delta, si noi i-am promis ca il ducem, am stabilit deja perioada fiind restrictionati de perioada cand poate si amicul sa vina in tara.
      Deci eu, Luci si acest amic impreuna cu inca o barca (noi recruti), deci doua barci, vom face tura anul acesta in perioada 25- 30 Mai.
      Daca perioada aleasa de voi ne va permite sa ne intersectam , noi suntem cat se poate de bucurosi sa ne vedem.
      Numai bine

• 05.02.2018 at 9:17 PM #8660
      republiciirepublicii
      Participant

Salut George salut prieteni! Ca si voi si si eu am programari clare incepand cu 26 Mai asa ca trebuie sa fim prezenti acasa pe 25 Mai deci pot merge dar sa ma intorc maxim pe 25 Mai,daca mai speram sa ne intalnim o parte din formatie cred ca trebuie stabilita o data de plecare.

PS George sper oricum sa ne vedem pe apa cat de curand.

• 12.02.2018 at 12:08 PM #8661
      IntersectIntersect
      Participant

Salutare,mie mi-au schimbat programul ajung in Romnania pe 20 Mai. Nu stiu cum sa fac.

• Author
Viewing 33 reply threads
  • You must be logged in to reply to this topic.
Log In

fifty four + = 62

Pupezica Vesela

Pupezica Vesela

Despre… Pupezica

Pupezica a luat nastere, ca si proiect, in anul 2011. A inceput ca o distractie, distractie care, pana la urma a devenit pasiune... Pasiunea de a strabate Delta Dunarii, apa cu apa, canal cu canal si lac dupa lac... traind, vazand si intelegand toate frumusetile acestui taram de vis. Acum, din experienta acumulata, Pupezica le impartaseste si altora...

CATEGORII

POSTURI RECENTE

• Tura in Delta Dunarii 2018.04.06 – Colonia Trofilca 06.04.2018
  • Tura in Delta Dunarii 2017.12.03 – Z4 – De la Sulina la Tulcea 03.12.2017
  • Tura cu masina in Delta Dunarii 2017.12.02 – Z3 – Digul Cordon Litoral 02.12.2017
  • Tura in Delta 2017.12.02 – Z3 – Rasaritul Noros pe Plaja din Sulina 1 si Digul Cordon Litoral 02.12.2017
  • Tura in Delta Dunarii 2017.11.30 – Z1 – De la Tulcea la Sulina 30.11.2017

TURE IN DELTA

• Tura in Delta Dunarii 2018.04.06 – Colonia Trofilca (06.04.2018)
  • Tura in Delta Dunarii 2017.12.03 – Z4 – De la Sulina la Tulcea (03.12.2017)
  • Tura cu masina in Delta Dunarii 2017.12.02 – Z3 – Digul Cordon Litoral (02.12.2017)
  • Tura in Delta 2017.12.02 – Z3 – Rasaritul Noros pe Plaja din Sulina 1 si Digul Cordon Litoral (02.12.2017)
  • Tura in Delta Dunarii 2017.11.30 – Z1 – De la Tulcea la Sulina (30.11.2017)

Arhiva Ture in Delta

Calendarul Turelor in Delta

July 2026
M T W T F S S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
« Apr    

Posturi si Pagini updatate din Ghidul Deltei Dunarii

• Cotele apelor Dunarii la Tulcea on 7th January'20
  • Sunteti bineveniti pe Ghidul Deltei Dunarii ! on 7th January'20
  • Tura in Delta Dunarii 2018.04.06 - Colonia Trofilca on 6th January'19
  • Tura in Delta Dunarii 2017.12.03 - Z4 - De la Sulina la Tulcea on 7th January'18
  • Tura in Delta Dunarii 2017.11.30 - Z1 - De la Tulcea la Sulina on 7th January'18

Ghidul Deltei Dunarii

Ghidul Deltei Dunarii

Vanatorul si Pescarul

Vanatorul si Pescarul

Forum GDD

Forum GDD

LEGENDELE DOBROGEI

LEGENDELE DOBROGEI

Razim-Sinoe

Razim-Sinoe

Capcompas

Capcompas