Reply To: tura caiac delta dunarii – 3 saptamani, in vara
Sunteti bineveniti pe Ghidul Deltei Dunarii ! › Forums › Intrebari ale utilizatorilor Ghidului Deltei Dunarii › tura caiac delta dunarii – 3 saptamani, in vara › Reply To: tura caiac delta dunarii – 3 saptamani, in vara
N-aveti pentru ce. Ideea de tura ce ati prezentat s-a cam potrivit cu ce am facut si eu.
In tura asta n-am luat un powerbank cu mine, pentru ca am incaracat telefonul cam intr-o ora de la panouri si practic n-a fost nevoie sa stochez curent. Dar la baterii sunt diferente calitative mari, singura care m-a tinut este un Anker de 2,6A. La baterii conteaza firma se pare. Si da, am panouri si baterie de la firma Anker.
Masina am lasat-o in Tulcea direct pe faleza in capatul din amonte a falezei in spatele garii. E o intrare ingusta cu masina cu un ghiseu la capat. Acolo se plateste pentru parcare. A fost ieftin si asa am putut monta caiacul direct langa apa si langa masina. Cu masina mai departe ma descurcam greu singur. Locul asta de lasat masina e intre sinele de tren si faleza. Acolo gasiti si zone mai neaglomerate pe Dunare pentru a se lansa pe apa.
Am un caiac demontabil pe care nu-l folosesc si chiar as scoate la vanzare. E un Advanced Elements Airfusion Elite. L-am folosit pe Dunare, pe mare, am si o postare de blog cu o tura pe Marea Neagra cu acest caiac. Nu incerc sa va vand nimic, dar daca va intereseaza puteti sa ma contactati pe privat. Nortik Argo ce am acum e f bun, dar cam scump si nu prea-l gasiti second.