Reply To: Intrunire in Delta Dunarii 1- 2018
Sunteti bineveniti pe Ghidul Deltei Dunarii ! › Forums › Sugestii ale utilizatorilor Ghidului Deltei Dunarii › Intrunire in Delta Dunarii 1- 2018 › Reply To: Intrunire in Delta Dunarii 1- 2018
Prima parte
Buna ziua,
Dl.Republicii imi cer scuze (daca am fost inteles gresit) este asa cum spuneti dvs.totul trebuie sa fie frumos si democratic la intalnirea din 2018 si pe acest Forum. Nu sunt fatarnic sau lingusitor. Pentru altii stiu ca nu le place sa le spui mereu adevarul ce sa fac nu suport prostia. Este important pe acest forum serios despre DD cand scrii pe un topic sau sa deschizi un topic nou SA SCRII ceva de “interes general” pentru toti care urmaresc acest site.
Spuneti si dvs.daca nu am dreptate. Pe 5 Dec., se trezeste cineva care se plictisea acasa, sa deschida un topic si sa ne anunte cu 6-7 luni inainte ca trebuie sa inceapa pregatirea pentru intalnirea din delta 2018. Am fost foarte neplacut surprins. Cineva care nu are ce face deschide un topic despre inceperea pregatirilor pentru intalnire in delta cu 6-7 luni inainte in loc sa se pregatesca de sarbatori pe acasa. Apoi apar postari pe topic care putin probabil pot fi numite de interes general al forului de la acest topic. Se scrie doar asa ca sa ne aflam in treaba de parca nu stim cu TOTII cum e cu infrastructura turistica in DD. Cineva ne relateaza ca se simpte cu musca pe caciula din cauza cautarilor disperate pentru cazare prin pensiunile din delta. Se vine cu o propunere ca sa-si caute fiecare cazare deoarece este greu de organizat asa ceva de cineva anume desemnat de grup. Toti stim nimic nou. Romania este destul de frumoasa, DD in special dar natia este asa cum este, imbogatire peste noapte, infrastructura turistica precara, preturile mai mari decat la Londra, Paris, Roma,etc.si sa te traga in piept cat pot. Apoi de aici apar pe forum alte informatii fara importanta generala. Se vrea semi-intalniri, de ce sa se dea sute de telefoane, fiecare sa-si caute cazare, etc. Un alt subiect aberant care apare, neimportant cu 6-7 luni inainte, este data intalnirii. Asa ceva ar fi treuit sa se discute prin Feb.-Mar.2018. Se face o propunere de cel care a deschis topicul mult, mult prea devreme, cineva incepe sa se vaite ca nu se mai joaca deoarece nu ii place jucaria. Suntem informati cu 6-7 luni inainte de dumnealui ca nu este disponibil peste 6-7 luni de weekend. Decat sa spuna cu tupeu acesta prostioara de “interes general” putea sa-si rezolve problema referitoare la sambata de 3 Iunie cu 1-2 saptamani inainte de plecare prin decalarea cu 1-2 zile inainte a datei de plecare sau pleca cu o zi inainte spre casa. Problema se rezolva “democratic” asa cum spuneti si dvs.ca toate trebuie facute de comun acord, vine cine poate si se incadreaza in timp.