Reply To: Intrunire in Delta Dunarii 1- 2018
Sunteti bineveniti pe Ghidul Deltei Dunarii ! › Forums › Sugestii ale utilizatorilor Ghidului Deltei Dunarii › Intrunire in Delta Dunarii 1- 2018 › Reply To: Intrunire in Delta Dunarii 1- 2018
Salut Prieteni
Catalin dragutule…fii atent : ma pun eu acum in locul tau..daaaaaaaaa ?? si incep din februarie
– dau sute de telefoane pe la toti idiotii care nu prea stau pe la telefon si cand raspund habar n-au de ei.Cand au habar..mint de sting.
– stau si negociez toate aspectele de mai sus ore intregi ca eu nu am altceva de facut
– dau raportul aici pe grup la toti ..fiecare cu pretentiile lui si incerc sa ii impac pe toti nemultumitii care raspund din an in paste.( noi adica )
– lamuresc nevasta ca nu stau de placere pe net si la telefon toata ziua
– nevasta nu intelege de ce trebuie sa fac eu treaba asta ca oricum n-o sa imi multumeasca nimeni si o sa se strambe toti ( intodeauna nevasta sesizeaza aceste aspecte inaintea barbatului..instinct )
ASA CA ….eu sa zicem ( sau tu in cazul asta ) NU O SA MA SIMT O CLIPA CU MUSCA PE CACIULA .
Deci prietene..nu te indoi niciun moment de apreciere muncii depuse, si pune mana pe alambic sa faci tuica de aia buna.
Cu drag
Silviu