Reply To: Intrunire in Delta Dunarii 1- 2018
Sunteti bineveniti pe Ghidul Deltei Dunarii ! › Forums › Sugestii ale utilizatorilor Ghidului Deltei Dunarii › Intrunire in Delta Dunarii 1- 2018 › Reply To: Intrunire in Delta Dunarii 1- 2018
Salut prieteni! Salut initiativa lui Valentin si indirect a lui Tibi de lansare a propunerii de intalnire pentru 2018 daaar mai este mult pana atunci si din partea mea este muuult prea devreme dar este bine ca este vointa de iesire la apa.
Eu am o problema cu locurile de cazare,NU stiu de ce dar ma simt cu musca pe caciula deoarece maoritatea au fost facute de mine rezervarile si nu din lipsa de timp cum a vehiculat Tibi ci pentru ca am tinut cont de anumite aspecte care vrem toti sau nu trebuie respectate.In primul rand trebuie stabilit traseul pe zile si locuri de dormit respectiv alimentat carburant apoooi:1.pensiune cu debarcader( pazit,camere video,locuri cel putin 5)
2.disponibilitate pentru o singura noapte(majoritatea refuza una noapte de cazare)
3.servirea mesei(cel putin cina)
4.numarul de camere(pt.2017 am avut nevoie de 6-7 camere si nu toate pensiunile se incadreaza.
5.bugetul fiecaruia(nu toti ne permitem pensiuni de 70-100 euro pe noapte)
7.in unele localitati din Delta oferta este extrem de saraca si trebuie sa acceptam si compromisuri si un minim de confort,oricum mai bun decat o cabina de barca sau un cort.
8.multe pensiuni auzind ca venim cu barci proprii mi-au refuzat rezervarea din dorinta de a mai incasa ceva din plimbarile cu barcile proprii.
Am dorit si doresc sa stam toti intr-un loc,sa mancam impreuna si sa socializam cum dealtfel s-a intamplat in toate iesirile de pana acum,dar fiecare poate avea o parere proprie si o experienta proprie (nu Silviu ?) si putem schimba formatul intalnirilor viitoare in semiintalniri intrun loc stabilit unde sa vina fiecare de la pensiunea lui.
Acum astept propunerea lui Pupezica de traseu unul nou nout si nemaivazut.Cu stima Catalin cu musca pe caciula.