Reply To: Intrunire in Delta Dunarii 4 sau(2017 nr,1 )
Sunteti bineveniti pe Ghidul Deltei Dunarii ! › Forums › Sugestii ale utilizatorilor Ghidului Deltei Dunarii › Intrunire in Delta Dunarii 4 sau(2017 nr,1 ) › Reply To: Intrunire in Delta Dunarii 4 sau(2017 nr,1 )
Dupa “o alta” perioada de timp, am reusit sa public cateva fotografii (cica daca spui “poze”, jigneste 🙂 ).
Am publicat , dupa cum stiti, TOATE turele din cadrul INTRUNIRII nr 1 pe 2017, dar fara poze… adica fotografii 🙂 . Acum am inceput sa “public” si fotografiile mele (scuze daca par infatuat), adica mai pe romaneste, ce am pozat eu.
Dupa cum stiti si v-am explicat prin viu grai, … fara chipuri. Am respectat regula. Insa, PENTRU NOI, pentru atmosfera, pentru ceea cea a fost frumos si vrem sa ne amintim, este pacat “sa nu ne avem unii pe altii”. Nu pentru “expus” pe FB, pentru noi.
Daca va mai aduceti aminte discutia, sunt dispus sa functionez ca un “hub”, sa “strang” tot ceea ce-mi trimite-ti pe WeTransfer, sa le organizez si sa le distribui apoi TUTUROR participantilor. Daca (inca) vreti .
1. Tura cu masina in Delta Dunarii 2017.05.14 – Intrunire in Delta Dunarii 1 – Drumul Frumos catre Delta – (poze facute de echipajul de pe Hypopotamka in drumul spre Delta)
2. Tura in Delta Dunarii 2017.05.15 – Intrunire in Delta Dunarii – Z1 – De la Tulcea la Mahmudia cu Hypopotamka – (fara poze)
Toate bune,
Pupezica