Reply To: Iesirea 9 pe Marea Neagra – "La Popi" – Canalul Carmacic
Sunteti bineveniti pe Ghidul Deltei Dunarii ! › Forums › Dezbateri privind anumite sectoare ale Deltei Dunarii › Iesirea 9 pe Marea Neagra – "La Popi" – Canalul Carmacic › Reply To: Iesirea 9 pe Marea Neagra – "La Popi" – Canalul Carmacic
Buna ziua Domnule Pupezica
revin la postarea de mai sus…
1. chestiunea cu lacul Tataru- da aveti dreptate, mi-am verificat notele, am intrat in Lacul Rosu din Canal Cordon Litoral nu prin Lacul Tataru ci prin Lacul ( japsa?) din dreptul Hotelului Hidroturism care comunica printr-un canal scurt cu lacul Rosu. Acest lac se afla la cca 6 km nord de intrarea pe canalul Tataru ( aflata in dreptul unei ferme pe malul de vest). De aici si confuzia din textul meu anterior.
2. la intrarea pe canalul Uzlina dinspre Lacul Uzlina se afla o draga pe malul estic …din acest motiv intraea pe canal era ingustata si ca urmare am intrat foarte incet… nu am vazut pe malul vestic nici un bloc de beton sau vreun obstacol asemanator.. am tinut mijlocul canalului; eu m-am referit la zona din satul Uzlina unde canalul face un cot strans ( in forma de Y) si malurile sunt taluzate cu piatra… din postarile de pe GDD acolo am inteles ca se afla un obstacol. Eu am tracut prin cot foarte incet fix pe mijlocul canalului venind dinspre lacul Uzlina. Am oprit peste noapte la pensiunea Dlui Zorica din Uzlina si l-am intrebat despre obstacol, asa am aflat ca nu mai exista. Sper ca ne referim la aceasi zona.
3. fotografiile cu iesirea la Popi vi le trimit pe mail
Multumesc
Pingu