Reply To: Iesirea 9 pe Marea Neagra – "La Popi" – Canalul Carmacic
Sunteti bineveniti pe Ghidul Deltei Dunarii ! › Forums › Dezbateri privind anumite sectoare ale Deltei Dunarii › Iesirea 9 pe Marea Neagra – "La Popi" – Canalul Carmacic › Reply To: Iesirea 9 pe Marea Neagra – "La Popi" – Canalul Carmacic
Buna ziua Domnule Pingu si FELICITARI. Extraordinar de interesanta tura Dvs.
Ceea ce ma intereseaza in mod special este legat de 2 aspecte :
1. Legatura dintre Lacul Tataru la vest si Canalul Cordon Litoral la est pe care eu nu am identificat-o desi am cautat-o asiduu. In opinia mea este vorba de o serie de japse care inter-comunica insa care nu “ies” pe Lacul Tataru. In scurt timp va voi posta tura in care am facut aceste explorari.
2. Cum, de unde si mai ales cat de credibila este informatia pe care ati cules-o legata de … Piatra de la Pragul de Piatra. Este de importanta, sa spunem capitala. Atrag atentia asupra faptului ca, in dreptul ultimului (fost) fultan de stuf, la iesire de pe Canalul Uzlina pe Lacul Uzlina, exista un bloc de beton prabusit de pe o cabara, pe mana stanga (vest). Nu cumva despre acesta este vorba ?
Avand in vedere implicarea Dvs. pe Forum GDD ca si contributor, va rog sa-mi transmiteti mie pozele pentru a le afisa. Este fff important acest lucru, ca oamenii care merg in aceste locuri sa VADA la ce sa se astepte. Multumesc.
Pupezica