Reply To: Intrunire in Delta Dunarii 4 sau(2017 nr,1 )
Sunteti bineveniti pe Ghidul Deltei Dunarii ! › Forums › Sugestii ale utilizatorilor Ghidului Deltei Dunarii › Intrunire in Delta Dunarii 4 sau(2017 nr,1 ) › Reply To: Intrunire in Delta Dunarii 4 sau(2017 nr,1 )
Avantajele si dezavantajele grupului de pe WhatsUp … 🙂 acolo toata lumea a “tras concluzii” despre Intrunire, din fericire pozitive 🙂 , pe Forum GDD doar Republicii, caruia ii multumesc pentru aceasta.
Din punctul nostru de vedere (Pupezica & Pilorul + Mama + Mimi, un echipaj, o barca), Intrunirea nr. 4 a fost un succes. De la socializare (nu prea imi place termenul) pana la atingerea tuturor obiectivelor, atat turistice cat si … culinare, toate au mers snur.
Vremea a fost deosebit de buna permitandu-ne sa parcurgem relaxati distante medii (cca 50 – 70 Km/zi) cu opriri dese si uneori prelungite. A fost timp chiar si de un gratar unde echipajele Gabitzu si George s-au facut remarcate. In alta ordine de idei, mancare in traista a fost mai mult decat destula, cred ca mai puteam sa stam in aceeasi formatie inca o saptamana … :-).
Punctez acest lucru pentru a preveni pe viitor risipa 🙂 dar si pentru a mentine belsugul si diversitatea culinara … 🙂 in cadrul Intrunirilor.
Un al punct forte al acestei Intruniri a fost faptul ca au participat doua echipaje noi (echipajul George si echipajul Silviu) care s-au integrat perfect in grupul celor mai vechi in … Intruniri :-). Bravo lor. Oameni simpatici si de nadejde despre care pot spune ca este o placere sa-i ai alaturi pe ape leganate si nu numai …
In concluzie, Intrunirea nr. 4 (nr. 1 pe 2017) a decurs deosebit de bine, deschizandu-mi gustul pentru … URMATOAREA INTRUNIRE !!! 🙂