Reply To: Intrunire in Delta Dunarii 4 sau(2017 nr,1 )
Sunteti bineveniti pe Ghidul Deltei Dunarii ! › Forums › Sugestii ale utilizatorilor Ghidului Deltei Dunarii › Intrunire in Delta Dunarii 4 sau(2017 nr,1 ) › Reply To: Intrunire in Delta Dunarii 4 sau(2017 nr,1 )
Salutare! Eu ajung in Mahmudia in jurul orei 10,00 dat barca la apa,parcare,etc la 11-11,30 sunt pe val.Pranzul ne prinde pe balta daca facem gratar tarziu nu cred ca o sa mai putem manca la pensiune(Gorgova-Pensiunea Andrea unde trebuie sa anunt cu o zi inainte daca mancam) deci va rog sa va inscrieti la masa numar de persoane si daca cineva doreste altceva decat peste.
In legatura cu datul barcii la apa este ok la Mahmudia ,rampa de beton lina sau direct pe malul Dunarii ,malul este tare,parcare peridoc si masina in apropiere.
Comunicare prin telefon si semne disperate… oricum ne asteptam unul pe altul si mergem in formatie.
A doua zi cazare Pensiunea Petrica Mila 23,la fel trebuie sa anuntam pentru masa.
A treia zi cazare Complex Miruna Periprava,la fel trebuie sa anuntam pentru masa.
PS In legatura cu masa scrieti pe forum ca dau eu telefon Duminica pe 14 sa confirm si rezervarea pentru prima noapte,NU trebuie sa sunam individual
Stima!
-
This reply was modified 9 years, 3 months ago by
republicii.