Reply To: Iesirea 9 pe Marea Neagra – "La Popi" – Canalul Carmacic
Sunteti bineveniti pe Ghidul Deltei Dunarii ! › Forums › Dezbateri privind anumite sectoare ale Deltei Dunarii › Iesirea 9 pe Marea Neagra – "La Popi" – Canalul Carmacic › Reply To: Iesirea 9 pe Marea Neagra – "La Popi" – Canalul Carmacic
Multumesc pentru info… am sa vad care este situatia pe 16 mai cand (sper…) sa fiu acolo. Barca mea are 7×2,3 m si cantareste aprox 2 tone… are insa pescajul mic, asa ca sper sa ma pot strecura pe Iesirea 9. Oricum intentia noastra ( a mea si a colegului “Olteanu”) este sa inoptam pe barca la Popi. Daca adancimea dupa pragul popilor in mare nu e foarte mica, vom iesi pe mare si vom merge spre iesirea nr 8- Ciotica pe care intentionez sa o inspectez. Apoi vom ocoli Sacalinul pe mare si vom intra pe Dunare la Sf Gheorghe. Ma intereseaza foarte mult sa verfic care sunt conditiile de ancorare/iesire/ intrare in cele doua zone – Popi si Ciotica. Mi se pare (cel putin din poze..) ca ambele zone sunt foarte spectaculoase vizual si foarte interesante pentru surf casting la rapitori ( cel putin La Popi pentru ca Ciotica cred ca “intra” in zona de protectie a Sacalinului).
Voi filma-fotografia cat mai mult din tura asta si voi completa informatiile si pentru alti colegi interesati de aceasta zona.
Pingu