Reply To: Intrunire in Delta Dunarii 4 sau(2017 nr,1 )
Sunteti bineveniti pe Ghidul Deltei Dunarii ! › Forums › Sugestii ale utilizatorilor Ghidului Deltei Dunarii › Intrunire in Delta Dunarii 4 sau(2017 nr,1 ) › Reply To: Intrunire in Delta Dunarii 4 sau(2017 nr,1 )
Salut din nou! Punctul meu de vedere si numai al meu,EU unul n-am de gand sa mai bat Trofilca care este de vis dar deja am 3 intrari acolo si eu cred ca este de ajuns,ca si distante de parcurs pe zi ,tot eu zic ca undeva la 30km este mai mult decat suficient ca nu avem plan la km plus ca oricum se pierd peste 8 ore pe zi cu intratul prin lacuri suspendari ,inamoliri etc si vreau sa ma simt ca in concediu nu la servici plus ca jumatate din prima zi se pierde cu lansarea la apa si un drum de la Mahmudia pana la Mila 23 este suficient.Periprava este o ruina apocaliptica eu si Gabitzu am fost in toamna si am plecat urgent de acolo,NU zic ca nu trebuie vizitata dar doua nopti chiar nu se merita,iar in final 35-40 km pe Razelm nu ma incanta si nici nu am de gand sa incerc,deci pe mine ma scoteti din ecuatie cu Portita.In continuare daca cadem de acord cu un traseu decent in care sa includem si dormit,mancat,socializare,etc ma bag daca nu,poate data viitoare.Deci va rog fara suparare Delta este destul de mare si poate ne intalnim pe ape in aceiasi perioada.Cu stima si vant din pupa tuturor!