Reply To: Intrunire in Delta Dunarii 4 sau(2017 nr,1 )
Sunteti bineveniti pe Ghidul Deltei Dunarii ! › Forums › Sugestii ale utilizatorilor Ghidului Deltei Dunarii › Intrunire in Delta Dunarii 4 sau(2017 nr,1 ) › Reply To: Intrunire in Delta Dunarii 4 sau(2017 nr,1 )
Salut Republicii, salutare prieteni barcagii,
Am incercat sa “adun” intr-un pseudo-traseu toate “doleantele”. Explicatii suplimentare :
1. Incep cu Pingu. Fii fara grija, ne asteptam unul pe altul. Nu conteaza asa de mult viteza de croaziera a barcii.
2. @ Republicii : am “pus” o zi de pescuit pe Chilia la Periprava. Unii pescuiesc, altii mananca si se odihnesc, altii fac poze. Mi se pare “echilibrat”. Avem o zi de pauza dupa o tura grea, gen “wizz air” 🙂
3. Sulina sau Sfantu. Tura OK, alimentare, relaxare, eventual iesire pe Mare. Farul Vechi si / sau Cimitirul Piratilor.
4. Necunoscute : parcurgerea Canalului Zatot-Buhaz. Daca merge, OK, daca nu, ne repliem la Sfantu.
5. Portita. Strans legata de pct. 4. Razelmul este montat, nu intram. Aici Gabitzu ne poate spune mai multe. Eu n-am fost pe Razelm la Portita.
6. Portita. Din pct de vedere psihologic, cred ca avem mai multe sanse in sase barci decat de unii singuri.
Nu tin la aceste puncte de “stop”, dar haideti sa le stabilim, sa stim la ce ne raportam.
Toate bune,
Pupezica