Reply To: Vacanta de 4 zile cu barca proprie la Crisan
Sunteti bineveniti pe Ghidul Deltei Dunarii ! › Forums › Intrebari ale utilizatorilor Ghidului Deltei Dunarii › Vacanta de 4 zile cu barca proprie la Crisan › Reply To: Vacanta de 4 zile cu barca proprie la Crisan
Buna ziua dl.Cristic,
Multumesc pentru raspuns. Aveti o barca mica si puternica buna pentru DD. Probabil eu voi face traseul propus de dvs.in 2-2,5 ore.
Am discutat cu fiul meu despre locatia propusa pentru cazare (“Casa cu Flori”). Probabil vom merge la Pensiunea Ada deoarece sunt locuri bune de acostare a barcii si nu stam in trafic. Pe Infoturist si Booking nu am citit lucruri bune despre ei.
De ex.mancarea servita nu ar fi facuta in aceea zi. Daca ne primeste (nu vom fi cazati la ei) vom incerca sa mancam la dl.Costin.
Intr-un topic anterior dl.Pupezica recomanda pentru d-na Karmen sa manance in Crisan la acesta persoana (topic -> “Concediu de o saptamana cu kaiacele in Delta Dunarii”, 24.08.2016/17:02).
Cam naspa cazarea intr-un loc mancarea in altul.
Foarte frumos traseul facut de dvs.in august. Nu stiu daca mai se poate strecura pe acolo la ape asa de mici.
Voi astepta de la dl.Pupezica niste trasee “sigure”pentru acesta perioada.
Citind pe net diferite aprecieri ale persoanelor care au vizitat pensiunile Crisanului (Infoturist si Booking) am remarcat niste observatii.
Probabil ar exista o intelegere intre pensiuni pentru a te refuza sa servasti masa la ei daca nu ai si cazare in acelasi loc.
“Casa cu Flori”este foarte aproape de “Pensiunea Ada” penttru a merge la ei sa luam masa.
Inca o data multumesc de sfaturi.
Numai bine si multa sanatate la toti.
Cu respect,
Sumila.