Reply To: Concediu de o saptamana cu kaiacele in Delta Dunarii
Sunteti bineveniti pe Ghidul Deltei Dunarii ! › Forums › Intrebari ale utilizatorilor Ghidului Deltei Dunarii › Concediu de o saptamana cu kaiacele in Delta Dunarii › Reply To: Concediu de o saptamana cu kaiacele in Delta Dunarii
Buna, iata-ma din nou log in cu ceva ajutor de acasa unde era lasata pagina deschisa. Iar ceea ce e fantastic e ca suntem in Crisan intr-o zi de refacere dupa doua zile fantastice. Din traseele facute cred ca e bine sa mentionez ca nu canalul Carasuhat ne- a pus probleme cu intalnirile, aici barcile au fost mai putine si decente in privinta intalnirilor, ci canalul Uzlina care dupa amiaza era plin de barci cu motor de toate calibrele, si acestea destul de decente dar fiind prea multe di in ambele sensuri la un moment dat eram pe o apa ‘clocotinda’ . A doua zi cand am parcurs acelasi canal spre lac au fost mai putine dar mai putin decente in privinta vitezei de intalnure. Am bombanit un pic dar dupa experienta celor doua lacuri uzliba si isac ambele strabatute cu vant semnificativ din NV nevera chiar dor de valuri de ‘barcutze’. Asa ca avand in vedere ca vantul se mentine azi destul de puternic iar maine usor mai slab se pare ca ne vom reconfigura traseul pentru a nu include obligatoriu lacuri de traversat, mai ales lacuri mari. Cu golful Musura am ajuns la aceeasi concluzie dupa experienta cu lacurile de ieri, cred ca voi alege chiar varianta fara golf deloc. Maine sper sa ajungem in Mila 23 unde sigur vom avea si informatii la zi despre traseu si sprjin logistic la nevoie.
PS. Am fost fotografiati precum o specie rara a deltei de toti turistii motorizati intalniti, iar GDD este recunoscut de proprietarii de pensiuni ca o sursa de informatii chiar mai buna ca ei😆