Reply To: Vacanta de 3 zile cu barca proprie la Mila 23
Sunteti bineveniti pe Ghidul Deltei Dunarii ! › Forums › Intrebari ale utilizatorilor Ghidului Deltei Dunarii › Vacanta de 3 zile cu barca proprie la Mila 23 › Reply To: Vacanta de 3 zile cu barca proprie la Mila 23
Salutari,
Am fost si m-am mai si intors 🙂
Ce za zic… super ! am umblat ca niciodata si am vazut multe locuri frumoase.
Informatiile au fost de mare folos.
Nu am putut sa intru in rezervatia trofilca din cauza de apa mica in partea din sud. In partea de nord am intrat un pic dar era foarta multa iarba. totusi era un fir de apa curat pebntru a putea vedea de departe pasarile.
Am fost foarte incantat sa descopar o scurtatura intre lacul vacaru si canalul Razboinita. Am vazut un fir spre dreapta si am zis hai sa vad … Si am urmat firul care m-a scos in Rasboinita. Bineinteles ca a trebuit sa si muncim un pic pe o portiune cu un covor de iarba gros tip”Persan” :-). Cred ca este folosit de pescari pentru ca este lat de 1 m si avea o adancime de 40 cm in conditiile in care cota la Tulcea era 140. Pe o parte era stuf pe cealalta nuferi ! foarte frumos.
Inca ceva, canalul care face legatura intre lacul Merhei si M-ul Sulinei era complet blocat de plaur chiar la iesirea din lacul Lung venind dinspre lacul Merhei.
La fel, am vrut sa trecem dinspre lacul Miazazi inspre lacul Trei Iezere dar ne-am blocat in covor gros de iarba undeva pe o japsa intre lacuri.
La intoarcere am vent pe Sontea Veche si canal Periteasca. Mult mai frumos pe Sontea Veche decat pe Sontea Noua dupa parerea mea.
Nu reusesc sa atasez gpx-urile care vor vorbi de la sine.
In concluzie a fost o iesire cu multi km 🙂 obositor din cauza vantului dar foarte frumos.
Deabia astept sa mai ajung.
Numai bine