Reply To: Intrunire in Delta Dunarii 3 sau(2016 nr,1 )
Sunteti bineveniti pe Ghidul Deltei Dunarii ! › Forums › Sugestii ale utilizatorilor Ghidului Deltei Dunarii › Intrunire in Delta Dunarii 3 sau(2016 nr,1 ) › Reply To: Intrunire in Delta Dunarii 3 sau(2016 nr,1 )
Cataline, multumesc mult pentru incredere 🙂 . Oricum, descrierea turei prezentata de tine este cea mai concisa descriere pe care mi-o pot imagina 🙂 . Eu nu stiu sa fiu atat de concis, asa ca :
1. Pentru inceput reiau cele scrise pe GDD :
Intrunirea in Delta Dunarii nr. 3 (sau nr. 1 pe 2016), asa cum a botezat-o pe Forum GDD colegul si prietenul Republicii, s-a incheiat cu succes. A fost o tura superba de 6 zile pentru majoritatea participantilor si de 7 zile pentru o parte a Echipajului Pupezica. Apelativul de “tura superba” nu imi apartine intru-cat toti participantii s-au aratat incantati de ture.
Cel mai placut lucru in cadrul acestei Intruniri a fost atmosfera destinsa si prietenoasa, lucru destul de rar daca este sa luam in calcul faptul ca echipajele participante se intalnesc o data, cel mult de doua ori pe an. Inca o data trebuie sa-i multumim prietenului Republicii pentru initiativa avuta si fiecarui participant in parte pentru efortul depus pentru ca Intrunirea sa fie un real succes.
2. Intrunirea in Delta Dunarii nr. 3 (sau nr. 1 pe 2016) a beneficiat de o bogata documentare :
(a). Pagina proprie de “proiectare tura” pe GDD – 2016.05.06 – Intrunire in Delta Dunarii nr. 3 (sau nr. 1 pe 2016)
(b). Prezentul topic dedicat Intrunirii de pe Forum GDD, unde s-au dezbatut dezbatut la nivel de detaliu TOATE ASPECTELE posibile si imposibile 🙂
3. In urma finalizarii cu succes a “Intrunirii in Delta Dunarii nr. 3 (sau nr. 1 pe 2016)” am dedicat cate un post distinct pe GDD aferent fiecarei zile. Posturile contin momentan harti si informatii sintetice aferente fiecarei ture.
(a). 2016.05.07 – Intrunire in Delta Dunarii 3 (nr. 1 pe 2016) – Ziua 1 din 7 – De la Tulcea la Pardina
Este de la sine inteles ca datele publicate respectiv hartile reflecta in special activitatea Echipajului Pupezica.
4. Pentru a putea compara propunerile cu realizarile infaptuite in cadrul “Intrunirii in Delta Dunarii nr. 3 (sau nr. 1 pe 2016)” am dedicat o pagina speciala pe GDD :
Acum, in masura timpului liber, voi trece la prelucrarea pozelor. Fara a crea o obligatie stresanta din aceasta, va reamintesc ca am discutat sa centralizam pozele la mine pentru ca eu sa fac un package consistent continand toate pozele participantilor pe care acestia vor sa le puna “la comun, package pe care sa-l redistribui la randul meu.
Pana acum nu am primit poze decat de la Tibi si de la Valentin.
Daca aveti chef sa povestiti cate ceva din Intrunire (descrieri, intamplari sau pur si simplu … ceva), m-ar bucura sa-mi transmiteti impresiile voastre pentru a le publica pe GDD (cu citarea sursei) intr-unul din cele 1 + 7 + 1 = 9 posturi dedicate Intrunirii.
In ceea ce priveste locurile si obiectivele vizitate, am gasit niste date consistente si reale despre Biserica Ortodoxa din Chilia Veche “Sf. Arh. Mihail si Gavriil”, insa nu am gasit NIMIC care sa merite atentia sau republicarea in scopul consolidarii informatiei despre Delta Dunarii legat de Manastirea Stipoc. Pur si simplu NET-ul este gol – golut legat de acest subiect. Daca detine cineva date provenite dintr-o sursa credibila, le astept cu mare drag.
-
This reply was modified 10 years, 2 months ago by
Pupezica.