Reply To: Intrunire in Delta Dunarii 3 sau(2016 nr,1 )
Sunteti bineveniti pe Ghidul Deltei Dunarii ! › Forums › Sugestii ale utilizatorilor Ghidului Deltei Dunarii › Intrunire in Delta Dunarii 3 sau(2016 nr,1 ) › Reply To: Intrunire in Delta Dunarii 3 sau(2016 nr,1 )
Salutari! Pai Pupezica este delegat oficial sa povesteasca TURA cu harti popasuri probleme(nu au fost)etc.ca un preambul intalnirea a avut loc la intrare pe canal 36 si am vizitat Trofilca si ceva lacuri apoi cazare Pardina, a doua zi am plecat spre Chilia cu vizita manastirea sf Atanasie,apoi lacuri si un gratar de pomina pe canal spre Chilia, cazare Chilia Veche si jonctiunea cu echipajul Tibi-Valentin,a treia zi plecare spre Letea cu o nebunie de traseu prin lacuri si canale faine ajuns la Letea rontait o masa fabuloasa din pesti de toate natiile si in toate felurile si cazare Sulina doua nopti,in Sulina unii vizitat golful Musura pt poze altii la mare si la chiuleala cu gratarele de rigoare pe canalul de centura,ultima zi Sf.Gheorghe ,ceva mai obositi dar un gratar tot am mai facut si ceva plevusca mica mica crocanta din Marea Neagra intalnire seara la un vin si EU o intalnire de seara cu draga de Dunare cand am vrut sa iau ceva din barca si am cazut in apa intreg si complet la 10 seara ,a fost de vis si o experienta noua ,baie in Dunare noaptea in Mai.Pentru datele tehnice dau legatura lui Pupezica.Pe curand!