Reply To: Intrunire in Delta Dunarii 3 sau(2016 nr,1 )
Sunteti bineveniti pe Ghidul Deltei Dunarii ! › Forums › Sugestii ale utilizatorilor Ghidului Deltei Dunarii › Intrunire in Delta Dunarii 3 sau(2016 nr,1 ) › Reply To: Intrunire in Delta Dunarii 3 sau(2016 nr,1 )
Salut ValentinP,
In conditiile in care mai sunt valabile cele afirmate in postul tau 5858, te rog timite-mi numarul tau de telefon pe mail sa putem discuta detaliile organizatorice. Discutia este relativ urgenta pentru stabilirea numarului exact de camere pentru care se fac rezervarile la pensiuni.
Acum pentru toti participantii la intrunire :
Programul general al intrunirii s-a modificat dupa cum urmeaza (din pricina constrangerilor legate de cazare in mod special) :
Ziua 1 (7 Mai) – Pardina – Rezervare facuta 4 camere (Republicii, Gabitzu, Pupezica, teoretic Sumila)
Ziua 2 (8 Mai) – Chilia Veche – Rezervare facuta 4 camere (Republicii, Gabitzu, Pupezica, teoretic Sumila)
Ziua 3 (9 Mai) – Sulina
Ziua 4 (10 Mai) – Sulina – de rezervari se ocupa Gabitzu si Republicii, in principiu tot 4 camere pentru aceeasi formatie
Ziua 5 (11 Mai) – Sfantu Gheorghe – de rezervari se ocupa Gabitzu si Republicii, in principiu 3 camere pentru aceeasi formatie. Eu voi face o rezervare separat intru-cat s-ar putea sa-mi prelungesc sejurul.
In conditiile participarii lui ValentinP se adauga pentru fiecare zi cate o camera.
Cu stima,
Pupezica