Reply To: Intrunire in Delta Dunarii 3 sau(2016 nr,1 )
Sunteti bineveniti pe Ghidul Deltei Dunarii ! › Forums › Sugestii ale utilizatorilor Ghidului Deltei Dunarii › Intrunire in Delta Dunarii 3 sau(2016 nr,1 ) › Reply To: Intrunire in Delta Dunarii 3 sau(2016 nr,1 )
Buna ziua,
Acum cateva minute am fost sunat la tel.de sora mea. O prietena a ei vrea sa vanda o casa in DD.
Eu am o verisoara din partea mamei care sta in fiecare vara in Crisan restul in Buc.
Daca ma duc prin DD probabil o fac de 2-3 ori pe an pentru pescuit 2-3 zile rar 5 zile. Nu ma pasioneaza sa stau vara pe acolo si de aceea m-am gandit la dumneavoastra pasionatii de DD.
Am promis sa anunt despre acesta intentie de vanzare a prietenei sorei mele.
MOMENTAN ATATA STIU:
– PROPIETARII DIN BUC.;
– CASA DE VACANTA CONSTRUITA DIN LEMN IN ANUL 2000-2001;
– ARE 110 MP ESTE IN BUNA STARE;
– ARE TOATE FACILITATILE;
– CURTE DE CCA.900 MP;
– POZITIONARE UNDEVA IN DREPTUL MONUMENTULUI RIDICAT DE REGELE CAROL LA INAUGURAREA CANALULUI SULINA DAR PE MALUL SATULUI.
– PRET 35000 EU.
Cine are cunostinta de cum merg treburile prin DD stie ce inseamna Crisan si cat de greu gasesti ceva acolo. Casa este ridicata de o familie din Bucuresti si are toate dotarile unei case de vacanta.
Eu zic ca e o pleasca. Cine doreste ia legatura cu dl.Pupezica care are tot ce trebuie ca sa ia legatura cu familia mea. Probabil dupa o vizita si o negociere adecvata persoana poate obtine un pret si mai bun decat cel aflat din prezenta postare.
Rog sa ma scuzi dl.Pupezica pentru postarea acestei informatii deosebite in acesta pozitie din forumul “Ghidul Deltei Dunarii”. Nu stiu sa deschid un nou fisier.
O zi buna si multa sanatate.