Reply To: Intrunire in Delta Dunarii 3 sau(2016 nr,1 )
Sunteti bineveniti pe Ghidul Deltei Dunarii ! › Forums › Sugestii ale utilizatorilor Ghidului Deltei Dunarii › Intrunire in Delta Dunarii 3 sau(2016 nr,1 ) › Reply To: Intrunire in Delta Dunarii 3 sau(2016 nr,1 )
Buna ziua,
Am prezentat dl.Pupezica situatia mea inainte de a se incepe discutiile de planificare (data si cazare). In ultima perioada am scris 3 mari e-mailuri pe adresa de e-mail a dl.Pupezica. Intr-unul din ele am spus in detaliu ce se intampla cu participarea la tura.
Situatia participarii la tura (2 pers.) din pacate nu este sigura 100%.
La inceputul lunii Februarie am platit prin virament bancar la un magazin online din Germania un cort pentru barca. La aceea data pe siteul magazinului era specificat: “… se reia livrarea produsului la mijlocul lunii Martie …”
Ulterior la inceputul lunii Aprilie magazinul schimba anuntul: “… produsul se livreaza mijlocul / sfarsitul lunii Aprilie …”.
Magazinul mi-a scris un e-mail prin care sunt informat ca produsul se livreaza la sfarsitul lunii Aprilie.
Probabil un colet din Germania face cca.5-7 zile pana in Ro.la adresa centrala de distributie in tara.
Momentan neavand coviltir (cort) la barca pentru a dormi / pazi unul din noi nu sunt sigur ca pe 6/7 Mai sunt la intrarea pe canalul “Mila 36”. Pentru a fi acolo pe 7 Mai dimineata trebuie sa plec cu o zi inainte. Cele de mai sus le-am prezentat demult dl.Pupezica.
Noi acum putem spune urmatoarele:
– la data plecarii in tura sansele ca noi sa fim acolo (intrare canal “Mila 36”) sunt 50%;
– daca vom fi in posesia (la timp) coviltirului noi pe 7 Mai dimineata suntem la mal langa intrarea pe canalul “Mila 36”;
– nu va incurcam cu planificarile de cazare la pensiuni, unul doarme in barca pentru a pazi iar celalalt a cumparat un cort.
O zi buna si multa sanatate.