Reply To: Intrunire in Delta Dunarii 3 sau(2016 nr,1 )
Sunteti bineveniti pe Ghidul Deltei Dunarii ! › Forums › Sugestii ale utilizatorilor Ghidului Deltei Dunarii › Intrunire in Delta Dunarii 3 sau(2016 nr,1 ) › Reply To: Intrunire in Delta Dunarii 3 sau(2016 nr,1 )
Legat de cazari :
1. Am demarat “procedurile” pentru a-l contacta pe primarul din Pardina pentru … “a vedea cum este acolo”. Incerc sa gestionez eu problema cazarii / andocarii in Pardina insa nu pot garanta inca nimic. Orcice sugestie este bine-venita.
2. Fara a restrictiona alte optiuni, va propun Pensiunea Solunar din Chilia Veche. Am un contact (as putea spune un prieten) in persoana domnului Franc Mircea, administratorul pensiunii. Pontonul, in fapt un podet lung, permite andocarea mai multor barci functie de nivelul apei.
3. In Letea sau Sulina nu am nici un contact.
4. In Caraorman nu am nici un contact. Insa acolo sunt probleme reale cu andocarea. Daca se doreste, pot explica pentru cei care nu au fost in zona.
5. In Sfantu il avem pe Intersect si mai am eu un contact, pe Cristi. In plus exista si pensiunea Dunarea Nautica.
Dupa ce stabilim cu precizie data plecarii si stim participantii doritori de cazare, putem face rezervarile necesare.
Toate bune,
Pupezica