Reply To: Intrunire in Delta Dunarii 3 sau(2016 nr,1 )
Sunteti bineveniti pe Ghidul Deltei Dunarii ! › Forums › Sugestii ale utilizatorilor Ghidului Deltei Dunarii › Intrunire in Delta Dunarii 3 sau(2016 nr,1 ) › Reply To: Intrunire in Delta Dunarii 3 sau(2016 nr,1 )
Buna dimineata Domnule Sumila, buna dimineata tuturor.
Legat de intrebarile Dvs. :
1. Cum procedati la PAZA barcilor in caz de CAZARE / CAMPARE ?
Din experienta turelor anterioare pot spune ca vom “campa” in fiecare noapte la pontonul unei pensiuni. Cei care vor dori vor dormi pe barca, ceilalti la pensiune. Masa o luam in principiu cu totii la pensiune.
Chiar daca pontonul este mic (de regula), ne legam unii de altii si “imbracam” pontonul (2-3 barci spre larg, 2-3 barci in curent). Pana acum a functionat. Securitatea barcilor este o chestiune destul de relativa.
In cazul meu, daca decid sa dorm pe barca, evident ca incerc sa am grija de barcile din jurul meu, insa nu pot garanta nimic. Propietarii pensiunilor nu raspund de nimic, niciodata. Cei care decid sa doarma la pensiune isi iau, de regula, toate “catrafusele” importante de pe barca.Ceilalti, cei care dorm pe barca, incearca sa stea… vigilenti 🙂 . Asa cum au spus si alti colegi, pana acum a functionat. Sper sa functioneze si in continuare !!!
Chestiunile legate de reglementarile RBDD prefer sa nu le comentez. Spun doar atat : vara, toata Delta este plina de corturi, mai ales malurile canalelor susceptibile a tine crap. Ramane o mizerie de nedescris dupa pescari. In cazul meu, pentru fiecare zi de tura am sac de gunoi pe barca. Pana nu ies la asfalt, nu arunc gunoiul, il car dupa mine. Si atunci il arunc in pubela !!!
Tot ce spuneti Dvs. despre Stanca Dunarii este adevarat, cu amendamentul ca managementul pensiunii s-a schimbat de vreo 3 ori de cand am inceput sa o frecventez. Experientele mele legate de aceasta pensiune au fost placute pana acum, chiar si in ceea ce priveste andocarea barcii. Intr-adevar, din cauza intariturilor cu piatra anti-eroziune, punerea barcii cu botul in mal este exclusa.
2. Pana la plecarea este disponibila spre vizionare Harta Detaliata a DD prin sistemul iOS ?
Voi incerca dar nu promit. Sunt intr-un amplu proces de reorganizare – refacere – face-lift – etc. al GDD si ma voi concentra pe aceasta problema. Multumesc inca o data pentru sugestie.
Legat de data plecarii in tura, noi (eu si Pilotul) putem merge incepand cu 6 Mai in proportie de 99%. Tura configurata de mine are 6 etape = 6 zile. Sunt de adaugat inca doua zile, una pentru venit, cealalta pentru plecare. In total 8 zile. In opinia mea, data limita de plecare (in jurul datei propuse de Catalin) – INTALNIREA de la Intrarea 1 – este 8 Mai.
Toate bune,
Pupezica