Reply To: Intrunire in Delta Dunarii 3 sau(2016 nr,1 )
Sunteti bineveniti pe Ghidul Deltei Dunarii ! › Forums › Sugestii ale utilizatorilor Ghidului Deltei Dunarii › Intrunire in Delta Dunarii 3 sau(2016 nr,1 ) › Reply To: Intrunire in Delta Dunarii 3 sau(2016 nr,1 )
Salutari tuturor! Multumim Pupezica pentru analiza traseului care este interesant de vizitat DAR,idea este sa mergem tot inainte asa ca eu zic sa-i dam bataie si sa iesim la Pardina dam cu nasul pe acolo ,ne cazam sau plecam inainte pana la Chilia si acolo sigur stam,alimentam etc,in nici un caz nu ne mai intoarcem la Dunare sa ne cazam este pierdere de timp.In alta ordine de idei NU vrei sa trecem si prin Caraorman ,dunele,padurea etc ? eu nu am fost niciodata acolo si ziceam barem in trecere sa-l vedem.Cazarile le putem face la -Chilia
-Letea
-Sf.Gheorghe 2 nopti(vorbim cu Intersect care are cazare acolo si facem rezervare)
-Dunavatul de Jos (cel putin eu ca nu mai am cand sa ajung acasa dupa traseul din ultima zi)
-sau bagam si Pardina in discutie cu o cazare ,ramane de vazut si taiem atunci o noapte de la Sfantu.Asteptam si ceilalti participanti cu propuneri,data de plecare traseu etc.